Batavus elektrische fiets

Batavus is een Nederlands merk van fietsen en elektrische fietsen dat werd opgericht in 1904. Het bedrijf ontwerpt comfortabele elektrische fiets fietsen met een doordacht uiterlijk die gebouwd zijn om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen.

Mis de fiets van je dromen niet.

Tweedehands elektrische fietsen Batavus

Batavus is een van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten en werd meer dan 100 jaar geleden opgericht. Het bedrijf ontwerpt ook elektrische fietsen van hoge kwaliteit die voldoen aan de eisen van een breed internationaal publiek. In de loop der jaren heeft het bedrijf diverse innovaties op de markt gebracht (V-Light, Batavus Aerflow componenten, Batavus Ergo Matic Plus stuurpen, etc.).

elektrische fiets refurbished Batavus: even mooi als betrouwbaar

Ontdek tweedehands Batavus elektrische fietsen tegen lage prijzen op Upway ! Wij reconditioneren elektrische fiets voor je. Batavus bestaat al meer dan honderd jaar en was de eerste die het concept van de elektrische fiets introduceerde in 1998 met zijn E-GO (voor 'Easy-Going') model. Dit model werd in 2011 vernieuwd.


Batavus behoort tot de Accell groep, samen met de merken Koga en Sparta merken. Deze groep is de enige ter wereld die beschikt over een volledig O&O-centrum voor elektrische systemen en service na verkoop. Hij ontwikkelt zijn eigen elektrische systemen.


Batavus elektrische fietsen zijn mooi afgewerkt en voorzien van hoogwaardige onderdelen. Ze zijn vaak verstelbaar, zodat u kunt genieten van een comfortabele rit, ongeacht uw lichaamstype je . Tegenwoordig zijn er meer dan een miljoen Batavus ebikes in omloop in Europa. Ze zijn ontworpen voor stedelijk en voorstedelijk gebruik, met een breed scala aan elektrische stadsfietsen en ATB elektrische fietsen.

Hoe te kiezen je gebruikte elektrische fiets Batavus

Vind je gebruikte Batavus elektrische fietsen uit de selectie van Upway. De Batavus Dinsdag E-go is een van de populaire elektrische fiets modellen van het merk. Deze ATB elektrische fiets is ontworpen voor zowel stadsverkeer als landweggetjes. Het frame is elegant vormgegeven en biedt een comfortabele zithouding en stevige ondersteuning. Hij is uitgerust met een accu in de bagagedrager, variërend van 300 tot 500 Wh, wat een actieradius geeft tot 150 km voor het meest geavanceerde model. De Batavus Dinsdag E-go wordt aangedreven door een Bosch Active Line motor met 40 Nm koppel.


Batavus ontwerpt ook elektrische bakfietsenDe Batavus Fier 2 en Batavus Fier 3 zijn hier voorbeelden van. Als je slechts kleine hoeveelheden bagage bij je hebt en je gaat op pad in de stad, dan is de elektrische fiets Batavus PackD E-Go ideaal. kan je neem al je bagage gemakkelijk mee op de stevige voor- en achterrekken, voorzien van planken en riemen. Hij is uitgerust met een voorwielmotor E-motion voorwielmotor met 25 Nm koppel, een afneembare accu van 300, 400 of 500 Wh en keuze uit 7 versnellingen, zodat u altijd comfortabel kunt rijden. Dankzij de loophulpkunt u gemakkelijk lopen terwijl u je moeiteloos voortduwt.