Solden

Ontdek alle actuele Solden aanbiedingen - juli 2020

ICI PARIS XL
x Bij aankoop vanaf €120. Geldig vanaf 01/07/2020 t.e.m 15/07/2020 in alle ICI PARIS XL-parfumerieën van België. Ook geldig op onze Belgische e-shop. Niet geldig bij aankoop van Jeffree Star Cosmetics, Gift Cards en/of Gift Cheques. Niet cumuleerbaar met andere acties, promoties en/of voordelen. Onder voorbehoud van eventuele fouten of aanpassingen.
Home24
x Geldig op alle producten in de "Zomeruitverkoop" met het label „extra -15%“. Minimale bestelwaarde € 150. Slechts één kortingscode per persoon. Niet met andere acties te combineren.
A.S.Adventure
x Cadeaubon wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd
JBC
x De korting geldt op de artikelen aangeduid met een kortingssticker op JBC.be en in de winkel, korting enkel bij aankoop vanaf 2 artikelen. Niet geldig in JBC-winkels waar totale uitverkoop is. Korting niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Korting niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque, cadeauverpakking, papieren zakken of herbruikbare zakken.

Wanneer beginnen de Solden?

Tijd voor de Zomer Solden 2020 in België! De zomersolden in augustus 2020 gaan officieel van start op zaterdag 1 augustus 2020 en lopen tot en maandag 31 augustus 2020. Vanaf dan vind je zowel offline als online de beste koopjes voor een voordelig nieuwe oufit! Wij helpen je alvast op weg, door een overzicht te geven van alle koopjes per webshop én vermelden of er een kortingscode beschikbaar is voor EXTRA korting BOVENOP de solden koopjes. Veel shop plezier! (Nog geen solden? Misschien zijn er nog Mid Seasons Sales)

Sperperiode

Tijdens de sperperiode, de maand vóór het begin van de Solden, kan je hier en daar ook al flinke kortingen vinden. Zo zijn er de zogenaamde fluistersolden. In principe mogen winkeliers in deze periode nog geen Solden koopjes aanbieden, maar stiekem doen ze dit toch. Wat we de laatste jaren vaak zien, zijn de zogenaamde koppelverkoop en de winter deals. Daardoor vind je vaak al leuke koopjes, vooraleer de Solden goed en wel begonnen zijn. De meeste mensen komen wel nog steeds shoppen tijdens de soldenperiode zelf, aangezien die nog steeds het populairst is. Wie echter slim is, kijkt voordien al goed uit zijn doppen en kan hierdoor al zijn of haar slag slaan. Het leven is aan de durvers!

Waarom online shoppen tijdens de Solden?

Als je denkt aan de Solden, zie je de promoties en aanbiedingen op de winkel ruiten voor je. Maar de laatste jaren hebben de Solden online aan populariteit gewonnen. Dit heeft meerdere redenen:

Je hoeft je zetel niet uit te komen
Vermijd de drukte in de winkels
Gemakkelijker om alle prijzen te vergelijken
Vaak nog straffere prijzen dan in de winkels
Je hoeft niet rekening te houden met het weer
Extra korting bovenop de Solden, met unieke kortingscodes
Enorm ruime keuze online
Vaak gratis retourneren: zo hoef je niet terug naar de winkel als het je toch niet bevalt of als er iets niet past
Extra afprijzingen op het einde van de Soldenperiode
De Solden gemist? Bij ons zijn het altijd Solden!
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!