Aanmelden

Student

Pak korting met deze actuele Student aanbiedingen - januari 2021

Proximus
x Promo geldig op vertoon/verzending van een geldige studentenkaart voor het academiejaar 2020-2021. Aanbod geldig zolang de voorwaarden vervuld zijn en de internetaansluiting op naam van de student staat. De totale waarde van de promotie bedraagt € 90 (€ 7,50/maand gedurende 1 jaar) voor Internet Start en € 179,88 (€ 14,99/maand gedurende 1 jaar) voor Internet Maxi. Aanbod van 12 maanden, jaarlijks hernieuwbaar, gedurende 3 jaar, aan dezelfde voorwaarden (student wordt jaarlijks gecontacteerd). Gratis installatie (€ 59) enkel voor Internet Maxi. Niet verenigbaar met andere promoties. Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.
Hertz
x Bij Hertz krijgen studenten tot 20% korting op een huurauto. U dient een geldige studenten kaart te hebben, die u dient te tonen op de locatie. Daarnaast moet u een rijbewijs hebben die u meer dan 1 jaar in het bezit heeft. U moet 19 jaar of ouder zijn.
Nike
x Daarvoor moet je je bij UNIDAYS registreren. Zodat je kan bewijzen dat je student bent. Je krijgt van Nike een kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling.
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!