50five kortingscode 2023

Actuele 50five kortingen en aanbiedingen in België maart 2023

www.50five.be     2 actuele promoties

Aanbiedingen gelijkaardig aan 50five kortingscodes
Swipe naar rechts om meer deals te ontdekken.
Deze 50five kortingen heb je gemist
Wie weet werken ze toch nog, je kan altijd eens proberen.
Nuki is gespecialiseerd in het maken van smart deursloten en alle bijbehorende accessoires.
De 50five kortingen komen tevoorschijn na het swipen op de virtuele adventkalender.

Shopping weetjes over 50five

50five merken
50five werkt samen met tientallen vooruitstrevende A-merken om een duurzame toekomst te bereiken. Enkele topmerken die tot de partners van 50five behoren zijn SpeedComfort, uitvinder van de radiatorventilator, en Google, één van de grootste innovatieve merken ter wereld.

50five & ENGIE
ENGIE is een belangrijke energiepartner van 50five en zet hoog in op het verduurzamen van dit bedrijf. Een combinatie van 50five-producten en ENGIE-diensten is dan ook de ideale manier om jouw energieverbruik te verlagen en zo flink te besparen.

Installatie 50five producten
Ook bij de installatie van slimme producten kan je rekenen op de hulp van professionele installateurs. Om het installatieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen, heeft 50five een eigen app ontwikkeld zodat er voor elk soort installatie een beroep kan worden gedaan op de eerst beschikbare monteur in jouw buurt.

Je kan ook een smart home installatievoucher kopen die je recht geeft op een installatie van welbepaalde tijd (1 uur, anderhalf uur of 2 uur) door één van de smart home specialisten. Binnen een week na aankoop neemt de klantenservice van 50five dan contact met je op.

Retour
50five biedt klanten de mogelijkheid om binnen een periode van 30 dagen na ontvangst het product gratis te retourneren. Je kunt makkelijk een retouraanvraag indienen via je persoonlijk account op de 50five website. Vervolgens krijg je een retourlabel opgestuurd waarmee je je bestelling volledig gratis kunt terugsturen.

Snelle levering
Vandaag besteld, morgen in huis! Bestellingen bij 50five worden nog dezelfde dag verzonden als de aankoop vóór 21:00 uur is geplaatst. Je ontvangt een Track & Trace nummer in je mailbox zodra het pakket verzonden is. Dat nummer geef je dan in op de website van de bezorgdienst bpost waardoor je de bestelling kan volgen en meteen weet wanneer je de leverancier mag verwachten.

Betaling
Bij 50five zijn er verschillende methoden die helpen om de betaling vlot en veilig te laten verlopen. Je kan afrekenen met iDeal, Maestro, MasterCard, VISA, American Express en PayPal. Voor bestellingen boven de €100,- geldt er een gratis verzending. Voor een lager aankoopbedrag rekent 50five €4,95 extra aan. Het totale bedrag wordt dan automatisch verrekend voor je betaalt.

Klantenservice
50five beantwoordt met plezier al jouw vragen. Op de webpagina vind je het antwoord op vragen van klanten die jou voorgingen. Je kan er natuurlijk ook terecht met eigen vragen en opmerkingen door een contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere manieren om contact op te nemen met 50five. Zo is er de mogelijkheid om berichten te versturen via Whatsapp en te chatten met een werknemer via Messenger. Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er 2 promoties gevonden bij 50five. Je kan vandaag tot 70% korting scoren. De laatste update was op 25 maart 2023.
Het hele jaar door zijn er promoties op www.50five.be. Ontdek bij ons hoe je in maart tot wel -70% korting kan scoren.
Er werden tot hiertoe 2 50five kortingscodes toegevoegd. Pak tot -70% korting.