Plopsa kortingscode geldig juli 2024

Pak korting op jouw tickets of abonnement voor de Plopsa parken

www.plopsa.be     15 actuele promoties

Aanbiedingen gelijkaardig aan Plopsa kortingscodes
Swipe naar rechts om meer deals te ontdekken.
Deze Plopsa kortingen heb je gemist
Wie weet werken ze toch nog, je kan altijd eens proberen.

Hoe kan ik mijn Plopsa kortingscode verzilveren?

 1. Rond de bestelling van je tickets of je abonnement af en begeef je naar de volgende stap.
 2. In het winkelwagentje bij Plopsa vind je een invoerveld met als titel 'kortingscode ingeven'.
 3. Vul je code in en klik op 'Toepassen'.
 4. Jouw korting wordt meteen verrekend. Je ziet direct hoeveel je bespaard hebt.
Plopsa kortingscode verzilveren

Shopping weetjes over Plopsa

 • Met een abonnement krijg je één jaar onbeperkte toegang tot vrijwel alle Plopsa parken
 • Voor kinderen tot 1 meter krijg je een flinke korting op Plopsa tickets. Voor kinderen onder 85 cm is toegang zelfs gratis.
 • Met een Plopsa FunCard krijg je ook nog eens korting op vele andere dierenparken en attractieparken in België en de rest van Europa.
 • Ook tijdens de kerstvakantie kan je in Plopsaland genieten van een dagje pretpark.
 • Plopsa heeft parken in België, Nederland, Duitsland en zelfs in Polen. Het oudste park is Plopsaland De Panne.
 • Er bestaan vier soorten abonnementen: de Plopsa FunCard, Plopsa Bumbacard, Plopsa GoldCard en Bumba Gold Card.
 • Parkeerkosten kunnen hoog oplopen. Koop dit op voorhand of ga met het openbaar vervoer.

Geen kortingscode? Ontdek hoe je het hele jaar door kan besparen bij Plopsa

Je vindt vrijwel altijd interessant Plopsa kortingscodes waarmee je flink kan besparen. Tijdens bepaalde maanden kan je super voordelig tickets scoren.

Januari ❄️

Hoewel pretparken tegenwoordig meer en meer op blijven in de winter, is januari een stille maand. Na de kerstvakantie sluit Plopsaland haar deuren voor een tijdje. Wél kan je in deze periode flink wat korting scoren op abonnementen.

Februari

In februari is het vooral uitkijken naar warmere tijden. Je kan wel terecht in Plopsaqua of Mayaland voor een dagje uit. Op Valentijn is er elk jaar een speciale actie, met korting op tickets.

Maart

Afhankelijk van wanneer de paasvakantie begint, voel je de spanning in maart al stijgen. Eind maart of begin april openen de meeste pretparken hun deuren weer. In deze maand kan je vaak kortingen van 35% tot zelfs 50% scoren.

April 👗

In april zijn parken als Plopsaland en Plopsa Coo weer volledig open. Trek er lekker op uit in de paasvakantie met het hele gezin. Goed moment om een abonnement aan te schaffen ook.

Mei

In mei vind je jaarlijks enkele toffe thema weekends. Waaronder Ketnet Feestweekend en de F.C. De Kampioenen Fandagen. Met enkele verlengde weekends wordt het best druk in de Plopsa parken.

Juni

In de maand juni voel je dat de zomervakantie vlakbij is. Het is volop zomerweer en mensen genieten op de vele water attracties in Plopsaland of Plopsa Indoor.

Juli ☀️

Aaah juli! Het begin van de zomervakantie luidt voor de Plopsa parken het begin van een top periode in. Gezinnen zakken met veel plezier af naar De Panne, Hasselt of Stavelot voor een dagje plezier.

Augustus 🍦

De tweede topmaand van het jaar. In augustus genieten velen van een prachtig zomer weertje. Vergis je niet: ook in de zomer kan je aardig korting scoren op Plopsa tickets.

September 📚

Back to school typeert deze maand. Kinderen gaan terug naar school en dan is er minder tijd voor een bezoekje aan Plopsaland.

Oktober

De herfstvakantie valt veelal eind oktober en dat is traditioneel de laatste piek voor veel pretparken.

November 🖤

In november wordt het pretpark seizoen afgesloten. Plopsaland De Panne sluit tijdelijk haar deuren. Indoor parken als Plopsaqua en Plopsa Indoor Hasselt blijven wel open.

December 🎁

Tijdens december heb je dan weer de kerstvakantie. De laatste jaren kiezen héél veel parken om de deuren te openen tijdens deze weken. Meer zelfs: hele parken worden in een speciaal winter thema omgetoverd. Magisch!

Veelgestelde vragen

Er zijn vrijwel altijd kortingen te scoren voor Plopsa tickets. Gemiddeld bespaar je 25% tot 35%, oftewel €7 tot €10 per persoon.
Jazeker! Vrijwel altijd kan je bij ons kortingscodes terugvinden. We hebben zelfs een exclusieve kortingscode, die je enkel bij ons vindt.
Vrijwel altijd! Ons team gaat het hele jaar door op zoek naar actuele kortingscodes. Zo kan je meteen tot 50% korting scoren.