Contact

Deze website is van Mediahuis NV, maatschappelijke zetel Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen, BTW/KBO 0439.849.666

Tel.: 02/790 21 17 (elke werkdag tussen 8u -17u, op zaterdag tussen 8u – 12u)

Mail: thomas.loyens@mediahuis.be

De strafste kortingscodes en webshoppromoties

Het team van Het Nieuwsblad verzamelt de beste webshopkortingen en -promoties van het moment in België. U kan deze kortingen en promoties gratis gebruiken en zo winkelen aan de beste prijzen bij uw favoriete deelnemende webshops.
We doen er alles aan om alle aanbiedingen up-to-date en werkende te houden. Indien u acties tegenkomt die niet (meer) geldig zijn of die niet (meer) werken, mag u ons daar altijd van op de hoogte brengen via thomas.loyens@mediahuis.be.

Disclaimer

Zonder schriftelijke toestemming van Mediahuis mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook.
Door gebruik te maken van de informatie op kortingscodes.nieuwsblad.be gaat u akkoord met deze voorwaarden en disclaimer.
Kortingscodes.nieuwsblad.be verwijst naar aanbieders van producten en diensten. Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de desbetreffende winkel of dienstverlener.

Wij hebben geen contacten met verkoop-afdelingen van deze diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en/of dienst.