11 Top tips voor een heerlijke paasvakantie

Laatste update op , door Thomas

De paasvakantie staat voor de deur! Naast paaseitjes rapen, betekent dat natuurlijk twee weken tijd voor fijne lente-activiteiten. Wij zetten voor jou 11 top tips op een rijtje, de beste deals voor deze activiteiten vind je op kortingvandedag.be!

TOP TIP 1: bezoekje aan een pretpark

In het voorjaar gaan alle Belgische en Nederlandse pretparken weer open. Een ideaal moment dus voor een dagje Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Bobbejaanland, Walibi, Bellewaerde of de Efteling. Maak je dus maar klaar voor spetterende rollercoasters, kletsnatte waterattracties en wervelende pretparkshows.

TOP TIP 2: dierenplezier in de zoo

Dierenliefhebbers kunnen hun hartje weer ophalen in tal van dierenparken zoals Pairi Daiza, de Olmense zoo, Planckendael en vergeet niet de onlangs vernieuwde zoo van Antwerpen met de gloednieuwe apenvallei.

TOP TIP 3: geniet van een dagje koers kijken

België; is het wielerland bij uitstek. Tijdens de paasvakantie maken we ons klaar voor de hoogmissen van de koers: De Ronde Van Vlaanderen en Parijs Roubaix. Beleef het mee vanuit je luie zetel of vanop de eerste rij langs het parcours!

TOP TIP 4: verwen jezelf met een wellness dag

Soms heb je gewoon nood aan een ontspannende verwendag in een wellness center of beautyfarm. Op kortingvandedag.be vind je tal val wellness-activiteiten aan lage prijzen. Of breng eens een bezoek aan hét welness center bij uitstek van Nederland: Thermae 2000.

TOP TIP 5: laat je verrassen via Groupon of Travelbird

Op Travelbird en Groupon vind je tal van deals voor een daguitstap, weekendje weg of vliegvakantie. Maak je nu al klaar voor een ontspannende vakantie of juist een uitstap vol actie en avontuur! Laat je ook verrassen door dagelijkse restaurant- en shopping deals.

TOP TIP 6: Indoor activiteiten bij slecht weer

Jammer genoeg zit het weer niet altijd mee. Gelukkig zijn er tal van fijne indoor-ervaringen zoals het gloednieuwe indoor pretpark Comics Station. Dit unieke indoor attractiepark staat helemaal in het teken van de populaire Belgische striphelden. Waaghalzen kunnen zich uitleven bij Indoor Skydive Roosendaal, gegarandeerd een adembenemende ervaring.

TOP TIP 7: Shoppen!

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Het openbaar vervoer brengt je zo naar de leukste hotspots van Vlaanderen: Antwerpen, Wijnegem Shopping Center, Brussel, Leuven of Maasmechelen Village.

TOP TIP 8: Kletsnatte pret in een zwemparadijs

Weer of geen weer, in de talrijke zwemparadijzen kan je steeds terecht voor een dagje pure waterpret. De beste deals voor Plopsaqua, Océade of Sunparks vind je op kortingvandedag.be!

TOP TIP 9: Organiseer een paasbrunch

Geen betere excuus om eens lekker te tafelen met familie en vrienden dan Pasen. Lekker smullen van verse eitjes, krokante broodjes en heerlijke zoetigheden.

TOP TIP 10: Binge watching

Hieraan heeft iedereen toch wel eens nood? Installeer je knus in de zetel met een kop thee of een zak popcorn en geniet van het uitgebreide aanbod aan series via digitale tv of Netflix. Bingen maar!

TOP TIP 11: Midweek of weekendje vakantiepark

Een midweek of weekend Sunparks, Molenheide of Center Parcs is de ideale uitstap voor de paasvakantie. Geniet met het hele gezin van leuke activiteiten, plonsen in het zwembad en lekker eten.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook