Maak een fotoalbum van je mooiste vakantieherinnering

Laatste update op , door Thomas

Hoewel we de afgelopen dagen niets te klagen hebben gehad over het weer, kunnen we er toch niet meer om heen: de herfst is begonnen. Alle kinderen zijn weer naar school, bedrijven draaien weer op volle toeren en onze vrije tijd vult zich met sport, vrijwilligerswerk, naschoolse activiteiten en meer. In no-time lijkt de vakantie waar je deze zomer zo van hebt genoten een eeuwigheid geleden. Maar het is nog niet te laat! Maak nu een fotoalbum van je beste vakantieherinneringen en houd nog even fijn vast aan dat heerlijke vakantiegevoel.

Fotoalbums maken: handwerk of digitaal

Het maken van een fotoalbum is niet meer hetzelfde als vroeger. Het daadwerkelijk knippen en plakken van foto’s is nu verheven tot hobby, waarvoor je bij winkels als de HEMA terecht kunnen voor al je benodigdheden. Geen zin in een rommelige tafel en een heleboel handwerk? Maak dan je fotoalbum digitaal en laat deze printen. Zo heb je in no-time een mooi album vol vakantieherinneringen in huis.

Klik, schuif en bestel je vakantie fotoboek

Je moet er natuurlijk wel even voor gaan zitten. Waarschijnlijk heb je talloze foto’s van de camping, het hotel, de omgeving en het strand. Tientallen foto’s van spelende kinderen, van zonnige terrasjes en het lekkere eten bij je favoriete vakantierestaurant.. Het is aan jou om te bepalen welk van deze vakantiefoto’s een plekje in je fotoalbum verdienen. Hoe meer foto’s, hoe dikker het fotoboek. Kies bij Albelli of Smartphoto een album dat past bij de hoeveelheid foto’s die je hebt geselecteerd.

vakantie fotoalbum maken

Droom weg bij je vakantieherinneringen

Eenmaal aan de slag merk je hoe gemakkelijk het gaat. Door te schuiven en formaten te wijzigen geef je iedere foto een passend plekje in je album. Ook handig: je kunt zonder extra moeite het album meerdere keren laten afdrukken. Leuk als cadeau voor je medereizigers van afgelopen zomer! Met het vakantiealbum op je boekenplank kun je voortaan op ieder gewenst moment even terug naar de fantastische zomer van 2016. Al bladerend waan je je weer even op het strand, op het terras of in een mooie stad en droom je weg naar je beste vakantieherinneringen…is het al weer zomer?

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook