Actie van de dag

Laatste update op , door Thomas

Actie van de dag. Dat zegt meteen alles. Een winkel biedt (dagelijks) iets aan tegen een aantrekkelijke prijs en dat resulteert in een dagaanbieding. Vanuit dat concept is deze website ontstaan. Want hetgeen die winkels/webshops aanbieden, is een soort van korting. En zo krijgen we ‘korting van de dag’. (dagkorting bekte niet geweldig)

Wat ik jullie probeer te vertellen, is dat deze website binnenkort meer de focus gaat leggen op dagelijkse acties. Momenteel worden er tijdelijke kortingscodes/deals getoond die over een bepaalde periode te gebruiken zijn. Die zullen nog steeds onderdeel uitmaken van het concept, maar daarnaast zullen er ook de échte dagaanbiedingen aan bod komen.

Deze dagaanbiedingen zullen aangepast zijn naar jullie wensen en aangepast aan het concept van deze website. Ik zou zeggen: stay tuned for more!

PS: Ik merk dat er webshops zijn die een actie van de dag hebben, maar weinig mensen weten dat ze bestaat. Zo heeft C&A hun eigen ‘Deal van de dag‘, waarbij ze dagelijkse een flinke korting voorzien op een product uit hun collectie. Zo kan je 20, 30 tot wel 50% besparen! Bekijk via onderstaande banner wat hun aanbod vandaag is:

336x280 Dagaanbieding

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!