Dé badmode trends 2016

Laatste update op , door Thomas

De zomer is in volle gang en wie tijdens een warme dag al op het strand is geweest heeft ongetwijfeld al wel wat badmode trends 2016 voorbij zien komen. Gelukkig kan en mag er dit jaar veel en val je niet snel uit de toon. Wil je bij je volgende bezoek aan zwembad of zee de show stelen en écht trendy voor de dag komen, dan geven we je graag wat tips over de badmode trends 2016.

Speelse badmode

Bikini’s en badpakken met cutouts zijn helemaal hot! Deze badkleding laat op verrassende plekken een extra beetje huid zien en zorgen daarmee gelijk voor een leuk patroontje als je huid verkleurt door de zon. Ook badkleding met franjes en ruches doen het goed. Weg met de standaard bikini’s dus, origineel en speels is deze zomer de trend.

Drukke prints

We zagen het al in de zomermode 2016: printjes zijn super trendy dit jaar! En een beetje badkleding kan een drukke print prima hebben. Doordat badmode uit weinig stof bestaat is de print niet té overheersend aanwezig en geeft deze juist een vrolijk effect. Bovendien doen de vrolijke kleuren het goed bij je zongebruinde huid.

Wit en oranje

Over het algemeen kunnen bikini’s niet kleurrijk genoeg zijn. Toch zijn er elk jaar ook bepaalde kleuren die extra hip zijn. Wil je dit jaar helemaal volgens de badmode trends 2016 aan het zwembad verschijnen, kies dan voor wit of oranje.

Altijd goed: de triangel bikini

Er zijn maar weinig kledingkasten van Belgische dames waar deze bikini ontbreekt: de triangel bikini. Ieder jaar weer uiterst geschikt voor een bezoekje aan het strand en – niet geheel onbelangrijk – passend bij bijna elk type borsten. Een musthave dus voor tussendoor, voor als je jouw badmode trends 2016 nog niet hebt ontdekt of omdat het je gewoonweg te gek staat en je er zo prachtig bruin in wordt.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook