Koopjes scoren tijdens Black Friday & Cyber Monday

Laatste update op , door Thomas

Dat winkels op de ene dag drukker bezocht worden dan op een andere dag, is logisch. Op dagen waarop niet gewerkt hoeft te worden en mensen meer vrije tijd hebben lopen de winkelstraten en webshops vol met klanten. Heeft een winkel interessante aanbiedingen? Dan zal dat bij de aftrap van deze actie zeker ook voor meer consumenten zorgen. Maar er zijn van die dagen, dat het explosief druk is, omdat er ontzettend veel koopjes te scoren zijn. Zit jij al op het puntje van je stoel klaar om je verdiende geld zo goed mogelijk te besteden? Black Friday en Cyber Monday komen er weer aan!

Black Friday | 25 november 2016

In Amerika is Black Friday ooit ontstaan doordat winkeliers na Thanksgiving hun overtollige voorraad kwijt wilde. Door hoge kortingen aan te bieden trokken zij veel klanten en werd de jaarlijks terugkerende dag al gauw Black Friday genoemd. Inmiddels doen winkels wereldwijd mee aan dit populaire shopping event en vliegen de koopjes je ook hier in België om de oren. Wij vieren dan wellicht geen Thanksgiving, maar vrijdag 25 november is wel een perfecte moment om voordelig inkopen te doen voor Sinterklaas en Kerst.

Kijk hier voor alle Black Friday aanbiedingen >>

Cyber Monday | 28 november 2016

Als iedereen is bekomen van Black Friday is het tijd om snel de balans op te maken: wat wil je nog graag kopen en hoeveel geld kun je nog uitgeven? Wacht niet te lang, want Cyber Monday is coming! Opnieuw een dag boordevol korting, maar dan alleen online. Geen lange wachtrijen dus en ook geen vermoeide benen en zware tassen. Vanuit je luie zetel shop jij nog even rustig verder terwijl de online aanbiedingen over je scherm vliegen. Ideaal!

Kijk hier voor alle Cyber Monday aanbiedingen >>

Niet vergeten!

Wil je in de laatste week van november geen aanbieding mislopen en voordelig de leukste kerst- en sinterklaascadeaus inkopen (voor jezelf of voor een ander)? Zet 25 en 28 november dan nu alvast in je agenda.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook