Communie 2017: Data & Tips voor kleding, kaarten en cadeaus met korting

Laatste update op , door Thomas

Nog even en het is weer zover: In mei barst de feestvreugde volop los met communiefeesten en lentefeesten. Goed om nu vast over na te denken, want met een goede voorbereiding wordt je feest zeker een succes! Om je op weg te helpen zetten wij wat tips op een rijtje. Doe er je voordeel mee en profiteer van wat extra korting met online communie aankopen.

Data eerste en plechtige communie 2017

Heb je al gekeken op welke datum de communiefeesten dit jaar vallen? Wij wel! Zet de data in je agenda en het aftellen kan beginnen:

  • Eerste communie 2017: zondag 14 mei 2017
  • Plechtige communie 2017: zondag 28 mei 2017

Groot feest? Verstuur communiekaarten naar al je gasten

Wie een communiefeest viert, nodigt natuurlijk graag veel vriendjes, vriendinnetjes en familie uit. Nóg leuker is het om al je gasten vooraf een mooie communiekaart te sturen. Zorg dat je er op tijd bij bent, zodat iedereen de datum vrij kan houden.

Om tijd (en kosten!) te besparen kun je je communiekaartjes online bestellen. Bij webshops als AlbelliSmartphoto en Greetz (nu met 20% korting!)maak je de leukste uitnodigingen met een paar klikken op je muis. Handig! En in de aanloop naar de lentefeesten geven ze vaak leuke kortingen op je bestelling.

De mooiste communiekleding 2017

De nieuwe kleding voor communiefeesten is een mooie traditie, maar kan aardig in de papieren lopen. Maar het kan voordeliger: Shop communiekleding online! Daar heb je heel veel keus én profiteer je van fijne kortingen. Zijn er speciale acties? Dan vind je die op onze website. Start je zoektocht eens bij één van deze webshops voor trendy communiekleding:

Webshop Aanbod Korting
Zalando Ruim assortiment communiekleding voor jongens en meisjes.
Kiabi Mooi aanbod feestkleding.
C&A Goed aanbod, aantrekkelijke prijzen.
La Redoute Prachtige kleertjes, ruim aanbod 30 à 50%
Kleertjes Uitgebreid aanbod, veel keuze.

Communiefeest cadeaus online

Staat er een communiefeest op de planning? Grote kans dat je dan op zoek bent naar een leuk cadeau. Ook díe shop je het beste online: op het internet doe je inspiratie op uit de talloze cadeautips. Je cadeau bestel je bij de meest voordelige webshop (liefst met extra korting!).

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook