Dag van de Webshop 2014: 6-7-8 november

Laatste update op , door Thomas

Op 6,7 en 8 november is het voor de vierde keer ‘Dag van de Webshop’ en deze editie wordt omgedoopt tot Dag van de Webshop XL. In deze 3 dagen bieden meer dan 200 Belgische webshops iets speciaals, uniek en éénmalig aan. Tijdens ‘Dag van de Webshop 2013‘, zagen we reeds vele webshops afkomen met hoge kortingen, unieke aanbiedingen, acties en zelfs tijdelijke kortingscodes. Dus wat zal deze editie brengen?

Dag van de Webshop 2014 aanbiedingen

Via de officiële website vind je alvast welke webshops er deelnemen, maar wij trachten een zo volledig mogelijk overzicht te geven van alle acties en aanbiedingen: op onze Dag van de Webshop 2014 aanbiedingen pagina.

Deelnemende webshops

Als we kijken naar de deelnemende webshops, zien we toch weer een aantal grote en minder grote webshops die meedoen aan dit interessante fenomeen. Enkele voorbeelden zijn o.a.:

Kortom: duid 6, 7 en 8 november 2014 aan in je agenda en bereid je voor op héél wat aantrekkelijke koopjes en deals online. Voor een overzicht van alle aanbiedingen voor Dag van de Webshop 2014: klik hier.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook