Deliveroo breidt uit naar Leuven: Lekker eten bij jou thuis!

Laatste update op , door Thomas

Wie in Leuven woont heeft misschien lang op het moment gewacht. Maar eindelijk is het dan zover: Leuvenaren kunnen vanaf nu gebruik maken van Deliveroo! Voortaan laat je het lekkerste eten bij jou thuis bezorgen. Eet smakelijk!

De lekkerste maaltijden van lokale restaurants

Deliveroo gaat verder dan het bezorgen van simpel fastfood. Door samen te werken met de beste restaurants van de stad, kun je de wereld aan gerechten bij jou thuis laten bezorgen. Gek op de gehaktballen van Balls & Glory? Deliveroo regelt het. Zin in sushi? Bel Deliveroo. Een lekker broodje van Mister Bean, Indiase curry van Nepali House of Italiaanse gerechten van Lasagnerie Löven? Je vindt ze stuk voor stuk terug op de website van Deliveroo.

Deliveroo Leuven

Zo werkt Deliveroo

Woon je niet in Leuven maar heb je nu wel zin in lekker eten? Wie weet bezorgt Deliveroo ook al in jouw stad. Een simpele check op de website vertelt je er alles over. Zo bestel je bij Deliveroo:

1. Voer je adres in om te kijken of Deliveroo bij jou in de buurt bezorgd.

2. Ja? Dan zit je goed. De website toont je gelijk een overzicht van alle mogelijkheden. Ook restaurants die normaal gesproken niet bezorgen doen dat wel via Deliveroo. En daarom is de keuze enorm!

3. Waar heb je zin in? Jij mag kiezen. Klik op het (lokale) restaurant van je keuze.

4. Er verschijnt een menukaart en jij klikt op de gerechten die je vanavond wil eten.

5. Geef je bezorgtijd aan.

6. Bevestig je bestelling.

7. Schenk een wijntje in en zak lekker achterover. Ergens verderop in de stad gaat nu een kok voor jou aan de slag. En voor je het weet staat de bezorger van Deliveroo voor de deur met een heerlijke maaltijd. Wat een service!

TIP! Vergeet niet om eerst onze website te checken voor een Deliveroo kortingscode

Deliveroo Leuven korting

Heb je minder geluk en bezorgen ze in jouw stad nog niet? Laat dan via de website je stem achter. Hoe meer mensen dat doen, hoe groter de kans dat Deliveroo ook snel in jouw buurt beschikbaar is. En tot die tijd kun je in ieder geval wél fastfood van de lokale pizzaria of snackbar laten bezorgen. Ook lekker 🙂

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!