Doe je voordeel met de WK-gekte

Laatste update op , door Thomas

Het Wereldkampioenschap voetbal 2014 komt met rasse schreden dichterbij. Op 12 juni gaat het WK van start met de match Brazilië – Kroatië. De eerste wedstrijd van de Rode Duivels vind plaats op dinsdag 17 juni om 18u00 onze tijd. Tijdens de aanloop naar het WK duiken er heel wat promoties op. Profiteer mee van de hype!

Officiële Rode Duivels shirts
De Rode Duivels hype is in volle gang en dat merken alle (web)shops ten volle. Bij United Brands kan je de enige echte official Red Devils merchandising vinden. Wil je de Belgen steunen bij hun matchen in Brazilië? Vergeet niet op tijd een voetbalshirt te bestellen!

Officiële WK 2014 shirts
Bij Subside Sports hebben ze al een tijdje de officiële truitjes van Adidas in voorraad. Op zoek naar het officiële shirt van Spanje, Duitsland, Brazilië, Argentinië of Frankrijk? Neem zeker een kijkje! Pssst: Ontvang nu 10% korting op WK shirts + een gratis WK 2014 poster!

Versier je auto én jezelf
Naast voetbaltruitjes zijn ook alle soorten accessoires en versieringen erg in trek. Zo vind je bij GoGoBelgium een originele ‘Pimp My Car box’ met daarin spiegelhoezen, hoofdsteunhoezen, toeter, sleutelhangers, autovlag en veel meer.

De Rode Duivels winnen het Wereldkampioenschap voetbal 2014!

Denk jij dat de Belgen wereldkampioen worden op 13 juli? Koop dan maar snel een TV of tablet bij Media Markt (vóór 4 juni 2014). Want indien ze écht het WK winnen, krijg je deze producten 100% terugbetaald! Beter dan gokken, right?!

Win shoptegoed bij Outlet-Avenue
Bij Outlet-Avenue kan je je gratis inschrijven om aanbiedingen rond topmerken te ontvangen. Zij organiseren een originele wedstrijd rond de Rode Duivels: per gewonnen match van de Red Devils krijg je minstens €6 shoptegoed.

Gratis Android smartphone bij jaarabonnement Sport/Voetbal Magazine
Tenslotte loopt er bij Sport/Voetbal Magazine een actie waarbij je een gratis Android Smartphone krijgt bij een jaarabonnement. Misschien een leuk idee voor vaderdag?

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook