Gloednieuwe zomeroutfit voor minder dan €100

Laatste update op , door Thomas

Nu het mooie weer in aantocht is, is het tijd voor frisse nieuwe outfits in je garderobe. Benen en armen mogen weer gezien worden en we gaan op zoek naar meer kleur! Na een donker seizoen met slecht weer en donkere kleding, laten de nieuwe zomercollecties zien dat kleur weer mag.

Wie wel wat inspiratie en zomerse outfits kan gebruiken, is bij Zalando aan het goede adres. Daar vind je met gemak een gloednieuwe zomeroutfit voor minder dan €100! Perfect voor een middagje op het terras, een zomers feestje of een zonnig dagje uit.

Vrouwelijke zomeroutfits bij Zalando

Met deze jurk van Mint&Berry zit je dubbel goed. Oranje én strepen zijn het komende seizoen helemaal hot. En zeg nou zelf, daar word je toch gelijk vrolijk van?

zomeroutfit Zalando

Als we de experts van Zalando mogen geloven zit je met mooie printjes deze zomer ook helemaal goed! Zo’n drukke top combineert mooi met een witte chino of je favoriete jeans en maakt je zomerse outfit helemaal compleet.

zomeroutfit Zalando

Zomeroutfits met stoere prints

Voor mannen zien we bij Zalando opvallend veel shorts met een printje. Geen grote platen, maar een subtiel patroon over de hele broek, zoals deze shorts van Dstrezzed. Stoer! Combineer dat met een mooi gekleurd of wit t-shirt en je zit helemaal goed. Ook deze zomeroutfit scoor je voor minder dan €100 bij Zalando!

zomeroutfit Zalando

Bij een zomers overhemd als deze krijg ik gelijk zin in een cocktail! Wie effen shirts gewend is, moet voor een overhemd als deze misschien even over de drempel. Maar gegarandeerd dat je met zo’n blouse de show steelt op iedere zonnige dag op kantoor of in je vrije tijd. Je kunt ‘m combineren met shorts of met je favoriete jeans en als het wat frisser is zorgt een sportief jasje of vest er voor dat je van de kou geen last hebt. Perfect dus!

zomeroutfit Zalando

Ben je geïnspireerd om op zoek te gaan naar jouw nieuwe favoriete zomeroutfit voor minder dan €100? Check dan gauw de website van Zalando. De nieuwe collectie zit boordevol mooie zomerkleding waar je spontaan van gaat stralen. Zorg dat je klaar bent voor de zomer en sla je slag!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook