Handig! Online boodschappen doen

Laatste update op , door Thomas

Toegegeven: boodschappen doen in de supermarkt kan best leuk zijn. Als je alle tijd hebt, er geen jengelende kinderen aan je been hangen en alles van je lijstje in grote getale aanwezig is. Dan slenter je rustig door de supermarkt, maakt gebruik van eventuele proeverijen en misschien haal je zelfs wel een tas koffie als de lokale supermarkt je die aanbiedt.. Helaas komt bovenstaande perfecte boodschappensituatie bij de meeste mensen niet of nauwelijks voor. De realiteit: lange rijen, lege schappen, drukte, huilende kinderen en altijd haast. En daar is online boodschappen doen echt de perfecte oplossing voor!

Online boodschappen doen zorgt voor flinke tijdswinst!

Met online boodschappen doen bij Albert Heijn maak je thuis niet alleen je boodschappenlijstje in orde, maar geef je deze ook gelijk door aan de supermarkt. Online zoeken naar de juiste producten gaat zeker sneller dan een rondje door de supermarkt en daar ontstaat direct je eerste tijdswinst. Zit alles in je virtuele boodschappenkarretje? Dan is het tijd om een afspraak te maken om je gereserveerde boodschappen op te halen. Kom je uit je werk langs een Albert Heijn Pick Up Point, dan kun je gemakkelijk even de voor jou klaargezette boodschappen inladen. Tijdswinst! Na het maken van je boodschappenlijst en het bestellen van de boodschappen hoef je niets meer te doen, tot de boodschappen klaar staan om door jou opgehaald te worden.

De online supermarkt is altijd open

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de extreem flexibele openingstijden van online supermarkten. Dankzij Collect & Go van Colruyt, kan je altijd en overal bestellen. Hoewel je met ophalen nog wel aan tijdsvakken gebonden bent, ben je in de online winkel ALTIJD welkom. Dus ook nadat je ‘s avonds laat uit je werk komt, ‘s ochtends vroeg tijdens het ontbijt, of even snel tussen de bedrijven door in huis of op kantoor. En niemand die ziet of je je nette pak aan hebt of dat je stiekem nog in pyjama met je tablet op de bank zit.

Ervaar het gemak van online boodschappen doen

Online boodschappen doen bij Albert Heijn is ideaal voor je wekelijkse boodschappen, maar ook voor grotere gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes en feestdagen. Of bijvoorbeeld wanneer je net bevallen bent en geen energie hebt voor een tochtje door de supermarkt.

Nog niet helemaal overtuigd? Probeer het dan zelf eens. Doe voordelig en gemakkelijk je online boodschappen bij Albert Heijn. We horen graag hoe het je is bevallen!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook