Leuk uitstapje via Holiday Suites

Laatste update op , door Thomas

Zin om er even lekker tussenuit te gaan? Om heerlijk te genieten van een andere omgeving? Om tijd door te brengen met je gezin of je lief? Boek nu een leuk uitstapje via Holiday Suites en creëer fantastische herinneringen op bruisende locaties!

Voordelige vakantieaanbiedingen

Holiday Suites gunt je een vakantie aan betaalbare prijzen. Zij zorgen daarom voor goede aanbiedingen. En daarbij betaal je niet voor (dure) diensten waar je helemaal geen gebruik van maakt. Dat scheelt enorm.

Waar gaat de reis naar toe?

Ben je gek op Belgisch Limburg, wil je uitwaaien aan de Belgische kust of genieten aan de Noord-Franse Opaalkust? Jij mag kiezen! Er zijn maar liefst 9 bestemmingen in België en Frankrijk die je via Holiday Suites voordelig kunt boeken.

Belgische kust

Hier vind je een prachtig duingebied, brede stranden en badplaatsen vol gezelligheid. Het is dé place-to-be voor vakantiegangers die van fietsen of wandelen houden. Dankzij musea, optredena en andere activiteiten in de Vlaamse kuststeden is er ook voor cultuurliefhebbers en kinderen genoeg te beleven.

Belgisch Limburg

In dit deel van België ligt Holiday Suites Limburg. Waar je weliswaar niet aan de kust bent, maar wel een zee van rust zult ervaren. Het loofbos op het Kempens plateau is de ideale plek om te ontspannen, rond te dwalen of te sporten.

Franse Opaalkust

Voor deze Holiday Suites bestemmingen moet je nét over de grens naar Frankrijk. Daar word je door de natuur getrakteerd op kilometers strand met uitzicht op de Franse Noordzee. Er is genoeg natuurschoon om iedere dag opnieuw te genieten. En na een dagje strand of rondtoeren langs kleine dorpjes kun je je in een lokaal restaurant laten verwennen met het beste van de Franse gastronomie.

Tijdens een vakantie met Holiday Suites ben je misschien niet al te ver van huis, maar dat hoeft je vakantiegeluk niet in de weg te staan!

Boek nu je uitstapje via Holiday Suites

Een appartement, een vakantiehuis of zelfs een arrangement inclusief entree tot een Plopsa pretpark. Holiday Suites biedt complete vakanties, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. En zeg nou zelf, dán begint het toch gelijk te kriebelen? Bekijk gauw de aanbiedingen en kies jouw perfecte vakantiebestemming. Wij zijn benieuwd waar jouw uitstapje naar toe gaat!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!