Klaar voor het WK? Vijf zaken die je niet mag missen!

Laatste update op , door Thomas

Deze zomer vieren we opnieuw de vierjaarlijkse hoogmis van het voetbal: het WK. Om zeker te zijn dat je er niets van mist, lijsten wij bij kortingvandedag.be alles nog eens voor je op, zo verlies je geen tijd met dingen opzoeken en kan je je volop focussen op supporteren.

1.  Data matchen Rode Duivels

Vergeten wanneer onze Duivels spelen? Geen probleem, wij lijsten de speeldata voor je op. Zo neem je zeker geen vakantie op de verkeerde dag en kan je alvast een babysit regelen.

  • Maandag 18/06, 17u: België – Panama
  • Zaterdag 23/06, 14u: België – Tunesië
  • Donderdag 28/06, 20u: Engeland – België

Haalt België de finale? Hou dan ook zondag 15 juli, 17u vrij om te zien hoe onze Duivels wereldkampioen worden.

Rode Duivels WK 2018 shirts
Bron: twitter.com/belreddevils

2.  Officiële en minder officiële voetbalshirts

Wil jij je ook even Fellaini of De Bruyne wanen? Bestel dan alvast je officiële tenue bij JD Sports of Decathlon. Niet alleen perfect om te supporteren, ook ideaal om zelf een potje voetbal te spelen door de vocht afdrijvende stof. Wil je toch liever laten zien dat jij ook Rode Duivel-materiaal bent? Laat dan een truitje personaliseren bij Voetbalshirtskoning.

We hebben ook een uitgebreider blogartikel over Rode Duivels shirts, zodat je een mooi overzicht hebt van alle mogelijkheden.

3.  Supporter mee met superleuke gadgets

Om je supportersoutfit helemaal af te maken, vind je de leukste gadgets bij Fun. Slippers, rokjes, stropdassen, pruiken, alles wat je maar wilt. Zelfs aan de allerkleinste supportertjes wordt gedacht, met zwart-geel-rode slabbetjes en body’s. Zo heeft niemand een excuus om in de foute kleuren voor de beeldbuis te verschijnen.

Gadgets wk 2018 bij Fun
Copyright Fun.be

4.  Waag een gokje en win geld of mooie prijzen

Weet jij alles van voetbal of heb je een onfeilbaar buikgevoel? Waag dan een gokje bij Unibet en win heel wat geld. Daarmee kan je dan bijvoorbeeld naar een match van de Rode Duivels gaan kijken. Toch liever thuis van het voetbal genieten? Ook Krëfel gaat de weddenschap met je aan, als België 15 keer scoort, betalen zij je tv terug. Hét perfecte excuus om toch maar die grotere/coolere/betere tv te kopen, zo zie je alles wat de videoref ziet.

Toch minder overtuigd van de Belgische winst dan wij hier bij kortingvandedag.be? Als je een Samsung QLED tv koopt bij Krëfel, krijg je tot maar liefst 500€ cashback, ongeacht de uitslag.

5.  Beleef de matchen op groot scherm

Is je nieuwe tv toch niet groot genoeg? Zijn je familieleden je gejuich beu? Trek dan naar één van de vele uitzendingen op groot scherm in België en snuif volop de WK-sfeer op. Je kan onder andere terecht bij Bar Noord in Antwerpen, het WK Dorp in Brugge en in de Holy Food Market in Gent. Een overzicht van alle locaties vind je op deze website.

WK2018 op groot scherm

Zo, nu enkel nog snacks en een fris drankje en je bent er helemaal klaar voor om onze spelers naar de overwinning te supporteren!

Neem zeker een kijkje op onze WK 2018 pagina, voor alle acties rond het WK.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook