Zo wordt Moederdag 2017 een dag om nooit te vergeten

Laatste update op , door Thomas

Moederdag 2017 vieren we op zondag 14 mei. En het is bij uitstek dé dag om alles uit de kast te trekken om je moeder te laten weten dat zij de ALLER-ALLERLIEFSTE is. Wij helpen je in dit blog een stukje op weg, zodat jij er voor jouw moeder (of voor je vrouw, de moeder van je kinderen) een echt bijzondere dag van kunt maken.

Ontbijt op bed

Moederdag 2017 begint natuurlijk – net als alle andere jaren – met een heerlijk ontbijt op bed. Zorg er voor dat je dingetjes in huis hebt die je moeder graag eet als ze net wakker is. Verse broodjes, een glaasje sap en koffie of thee. Of misschien een bakje yoghurt met veel vers fruit. Zet alles op een dienblad en voeg bloemen of een lief kaartje toe voor een extra feestelijk effect.

Een mooi cadeau

Natuurlijk waardeer jij je moeder het hele jaar door. En misschien dat je dat zelfs weleens laat blijken met een klein cadeautje. Ook op Moederdag hoort dat er zeker weer bij. Een lekker geurtje, sieraden, bloemen of een boek? Hoeveel je uitgeeft is niet van belang. Als het maar een Moederdagcadeau is dat echt bij je moeder past. Meer tips voor cadeaus nodig? Lees dan onze Top 5 Moederdag cadeaus.

Maak er een gezellige Moederdag 2017 van

Na het ontbijt en het cadeau is het tijd voor een lekkere tas koffie. Met een beetje geluk kunnen jullie die lekker in het zonnetje opdrinken! En de rest van de dag? Ga gezellig wat leuks doen! Of doe juist eens helemaal niets. Een dagje uit kan ontspannend zijn en zorgen voor veel leuke momenten met kinderen en/of kleinkinderen. Maar moeders die altijd druk zijn willen misschien juist liever eens een dagje niets doen of met een boek op de bank zitten. Zorg er in ieder geval voor dat ze zich geliefd en speciaal voelt, dan kan het niet mis gaan! En koken hoeven moeders op Moederdag natuurlijk nooit, dus kook jij of regel je een etentje? Voor de zekerheid lees je hier nog tips over extra voordeel op je restaurant bezoek ;-).

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!