Organiseer een onvergetelijk communiefeest

Laatste update op , door Thomas

Met de lente in aantocht zijn de voorbereidingen voor menig communiefeesten alweer in volle gang. Van kleinschalige familiefeestjes tot grootse themafeesten en alles daar tussen in. Doet jouw kind dit jaar communie? Dan is het tijd de handen uit de mouwen te steken en plannen te maken voor een geslaagd communiefeest.

De perfecte plek voor een communiefeest

Ga je voor een knus tuinfeest of huur je liever een grote locatie om alle bezoekers van het communiefeest te verwelkomen? Dat hangt natuurlijk af van het aantal gasten dat je verwacht. Maar ook van de hoeveelheid werk die je zelf wil verzetten. Staat je budget het toe om het feest op locatie te vieren? Dan kun je op de dag zelf heerlijk achterover leunen en genieten, terwijl het bedienend personeel iedereen van versnaperingen voorziet. Bij een feest in eigen huis of tuin zul je zelf wat meer de handen uit de mouwen moeten steken. Maar met vrolijke lenteversiering of feestversiering van Fun en Feest maak je van je huis in no time een toplocatie!

Steel de show met prachtige communie outfits

Op de dag van het communiefeest draait het natuurlijk om de communie…en om de communicant. En daar hoort een mooie, feestelijke outfit bij. Tip: Shop online een prachtig setje communiekleding bij elkaar in de voorjaarscollecties van Zalando, La Redoute en Kiabi . Gebruik een kortingscode voor extra korting!

Communiefeest? Iedereen is welkom!

Voor de meeste feestjes geldt natuurlijk ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Vergeet daarom niet om op tijd uitnodigingen te versturen. Grote kans dat je niet de enige bent die zo’n feestje geeft, en je wil natuurlijk wel dat iedereen kan komen! Op zoek naar mooie uitnodigingen? Kijk dan eens bij CardDreams.

De beste communiefeest cadeautips

Communiecadeaus zijn er in alle soorten en maten. En om het extra lastig te maken: De communicant heeft ongetwijfeld al aardig wat van zijn/haar favoriete speelgoed in huis. Speelgoed en digitale gadgets doen het altijd goed. Ken je het kind goed, dan weet je vast welk cadeau het beste scoort! Kijk bijvoorbeeld eens bij Toys R Us en Bart Smit voor hip speelgoed in allerlei prijsklassen. Ook leuk: Bestel een mooi boek bij Cosmox en schrijf op de eerste bladzijde een persoonlijke boodschap voor de communicant.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook