Onze HelloFresh ervaring

Laatste update op , door Thomas

Zoals eerder beloofd, verslagen wij over onze HelloFresh ervaring. Een leuke HelloFresh review was iets waar we zelf naar op zoek waren, bij deze proberen we daar een antwoord op te voorzien. We beantwoorden onze eerdere vragen én geven een overzicht van de gerechten.

Onze HelloFresh ervaringen

Wij bestelden een HelloFresh proefbox, 5-maaltijdenbox voor 2 personen, voor de week van 30 maart 2015. De recepten zagen er lekker uit, dus besloten we de sprong te wagen. Hoewel we de proefbox – erg op tijd – ontvingen maandagnamiddag, besloten we toch pas dinsdagavond van start te gaan met de HelloFresh recepten.

Hellofresh-Proefbox

De HelloFresh doos

Allereerst kort over de bestelling en de inhoud van de doos. Wij waren in het begin een beetje overweldigd door de ‘enorme’ doos die afgeleverd werd. Het leek veel werk om dat allemaal klaar te maken. Echter, de doos zat niet overvol en er zat vooral een grote verscheidenheid aan ingrediënten in. Zoals beloofd door HelloFresh: véél groenten (en fruit), aangevuld met vlees, vis, pasta, krieltjes en noedels. Daarnaast vind je een handig overzicht van alle recepten én welke ingrediënten je daarvoor nodig hebt.

Psssst… Gebruik onze
HelloFresh kortingscode
en ontvang €10×2 korting.

HelloFresh gerechten

De gerechten zelf waren, naar onze mening, echt leuk om te maken. Het werkt inspirerend om te koken met ingrediënten die je voordien niet kende. Ik had nog nooit gekookt met mesclun, paksoi, orzo of bospaddenstoelenpesto. Jullie wel? De HelloFresh gerechten waren lekker én snel gemaakt. Zij hebben het over een bereidingstijd van 25 à 35min en dat klopt volgens ons. Het enige waar je tijd aan kan verliezen, is het zoeken naar de ingrediënten. Doordat ik niet wist hoe ‘mesclun’ of ‘paksoi’ eruit zagen, moest ik eventjes zoeken ;-).

Misschien zijn jullie wel benieuwd om te zien hoe we het ervan afgebracht hebben? Ik heb een leuke foto samengesteld met bovenaan de foto’s van de recepten van HelloFresh zelf en onderaan een foto van hoe het er bij ons uit zag. Onze foto’s zien er uiteraard iets minder adembenemend uit, maar ik meen het: het was lekker! Bij het laatste gerecht hebben we zelf salami toegevoegd.

HelloFresh-gerechten
Klik op de foto voor een grote versie

HelloFresh review

Op basis van onze ervaringen delen met jullie onze plus- en minpunten.

Pluspunten
Recepten zijn makkelijk te volgen en relatief snel klaar (max 35min).
Ingrediënten en hoeveelheden duidelijk opgelijst per recept.
Je leert koken met nieuwe soorten ingrediënten.
Gezond eten, boordevol groenten.

Minpunten
Soms wat zoeken naar de verschillende ingrediënten.
Weinig vlees en vis.

Tips

Stal de ingrediënten op goed vindbare plekken.
Ietsje té vegetarisch voor jou? Voeg zelf vlees en vis toe.
Check op voorhand welke ingrediënten je zélf in huis moet hebben.

Kortom, een leuke ervaring die je helpt gezonder te eten en nieuwe dingen te ontdekken! Check zeker onze HelloFresh pagina voor kortingscodes.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook