Review: beconfident Teeth Whitening Touch Up Pen

Laatste update op , door Thomas

Onze redactie had het plezier om een product van beconfident te mogen testen: de Touch-Up Cleaning Pen. Dit product zou ervoor zorgen dat je (weer?) een stralende witte glimlach krijgt. Met een nogal kritische houding, maar toch erg veel goesting, gingen wij aan de slag. Wij delen graag onze ervaring met jullie.

Beconfident Teeth Whitening Touch Up Pen

Dit product belooft in 30 minuten wittere tanden. Het reinigt uw tanden met tandbleekgel en zo krijgt u snel en effectief een wittere smile. Zoals je ziet op de foto is het erg compact en klein, zodat je ook gemakkelijk op restaurant of elders kan gebruiken. Bovendien zit er in de doos een handige ‘vergelijkingstool’ om te kijken of je tanden echt witter zijn geworden.

Beconfident Teeth Whitening Touch Up Pen

Op naar de eigenlijke test zelf: Ik moet eerlijk toegeven dat mijn tanden niet al te wit zijn. Wanneer ik de vergelijkingstool er bij neem, zit ik helemaal achteraan het rijtje. Er is dus veel ruimte voor verbetering, mooi! Nog even snel mijn koffie opdrinken en daarna even de pen aanbrengen. Eens kijken wat het wordt!
De Pen is heel eenvoudig te gebruiken: gewoon even draaien aan de achterkant en de gel komt vrij. Vervolgens breng je het aan en wacht je 3 minuten tot het ingewerkt is. En ik moet eerlijk toegeven: je tanden zijn meteen 1 à 2 tinten witter.

Conclusie: eenvoudig en snel te gebruiken. Ideaal als je op zoek bent naar een compact medium om je tanden snel enkele tinten witter te maken.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook