Scoor de beste kortingen tijdens Singles Day met deze tips

Laatste update op , door Thomas

Wat is Singles Day?

Elk jaar op 11 november is het Singles Day, deze origineel voor vrijgezellen bedoelde dag is overgewaaid vanuit China. Singles Day heeft op dit moment niet echt meer iets te maken met vrijgezellen maar meer met leuke kortingen en promoties bij verschillende webshops en een paar fysieke winkels. Singles Day is dus de dag waarop iedereen, vrijgezel of niet leuke promoties en kortingen kunnen bemachtigen bij de deelnemende webshops. Op 11 november hebben verschillende online webshops leuke kortingen, vaak kan je je korting bemachtigen door een speciaal voor Singles Day kortingscode in te geven bij het afrekenen van je artikelen.

Singles Day kortingen

Singles Day is een dag vol kortingen, kortingscodes en promoties van deelnemende webshops. Bij ons vind je een duidelijk overzicht van lopende Singles Day kortingen en kortingscodes, zo weet jij waar het deze dag extra de moeite is om te shoppen. Vorige jaren deden er al webshops zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en AliExpress aan de actie mee. Winkels die zowel online als in hun fysieke winkel meededen aan Singles Day waren: Fun, MediaMarkt, HEMA en Krëfel. Dit jaar kan je deze shops ook zeker verwachten, het volledige aanbod van de deelnemende (web)shops kan je 11 november in een duidelijk overzicht vinden op onze Singles Day pagina, hou deze site dus zeker in de gaten!

Singles Day 11.11 korting tips

3 tips om alles uit je Singles Day te halen

1. Bereid je voor

Weet je al wat je wilt kopen? Bekijk dan enkele dagen voor Singles Day de verschillende webshops en artikelen waarvan je weet dat je zeker in geïnteresseerd bent. Onthoud deze of maak er via je webbrowser een bookmark van zodanig dat je ze de dag zelf niet meer naar hoeft te zoeken en je direct aan de slag kan met de kortingen. De dagen in aanloop naar Singles Day kan je ook het best je mailbox in de gaten houden, webshops waar je al eerder bestelde kunnen je altijd extra reclame sturen rond deze bijzondere dag. Zo weet jij al wat te verwachten van hun promoties voor Singles Day. Weet je nog steeds niet echt wat je wilt kopen? Kijk dan al eens rond bij verschillende webshops en lees zeker de reviews die bij de producten worden geschreven. De reviews geven een eerlijke kijk op wat je kan verwachten van je product. Je kan steeds ook het retour beleid van desbetreffende webshop al eens nalezen, zo weet je – mocht je na het aankopen van je product je toch bedenken – hoe je het artikel het makkelijkst kan terugsturen.

2. Kortingscodes voor Singles Day

Tijdens Singles Day zijn er veel winkels die vooral online korting aanbieden, dit via de site zelf of door een kortingscode te voorzien die je dan bij het afreken kan ingeven. Om van alle promoties en kortingscodes te kunnen genieten kan je door Het Nieuwsblad een makkelijk online overzicht vinden van deelnemende webshops en kortingen via Singles Day pagina. Het Nieuwsblad biedt je alle kortingen en kortingscodes die je kan gebruiken tijdens Singles Day aan via een duidelijk overzicht op de bovenstaande website.

3. Vergelijk

Vergelijk, vergelijk en vergelijk nog eens. Door alle aanbiedingen van verschillende webshop kan je al eens het overzicht verliezen van wie nu de beste promotie of kortingscode aanbiedt. Heb je het artikel die je zocht gevonden? Zoek het artikel dan zeker eens op bij verschillende webshops en check ook welke webshop jou nu het beste voordeel opbrengt. Zo geniet jij van de beste deals die er te vinden zijn tijdens Singles Day.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook