Singles Day 2018 België: scoor korting bij tal van webshop

Laatste update op , door Thomas

Singles Day is een fenomeen dat overgewaaid is uit China en sinds enkele jaren aan populariteit wint in Europa. Ook in 2018 vieren we Singles Day in België en dat vindt plaats op zondag 11 november. Op deze dag scoor je fantastische kortingen en voordelen bij tal van webshops online. Wij tonen je waar je kan besparen en welke deals je zeker in het oog moet houden. Check zeker onze Singles Day pagina, met alle deals in één handig overzicht.

Oorsprong Singles Day

Vrijgezellendag, Guanggun Jie, oftewel Singles Day, is oorspronkelijk een populaire feestdag bij Chinese jongeren die er trots op zijn dat ze vrijgezel zijn en dat willen vieren met de hele wereld. Dit gaat jaarlijks door op 11 november of 11/11. Deze ‘feestdag’ is – met name door Alibaba – één van grootste online winkeldagen van het jaar geworden. Het is ongeveer 2 weken voor het Black Friday weekend, nog zo’n kunstmatige feestdag, waarop belachelijk veel verkopen online worden gerealiseerd.

Singles Day kortingen

De laatste jaren springen meer en meer webshop op de kar van deze online feestdag. Daarom zal je ook dit jaar weer méér Singles Day deals kunnen vinden online. Een kort overzicht van de belangrijkste webshops:

Tijdens de Singles Day koopjes zijn er vele producten die verkocht worden, maar dat blijken toch vaak elektronica artikelen te zijn. Denk maar aan een PlayStation 4, iPhone, Macbook, Xbox of laptops.

Speciale Deals

Zoals eerder vermeld is AliExpress één van de grootste bezielers van deze unieke dag. Je vindt dan ook een héél pak speciale deals op 11/11 bij AliExpress. Denk daarbij aan kortingen tot -60% op parfums, elektronica en zoveel meer.

MediaMarkt Singles Day Deals

Bij Media Markt weten ze maar al te goed dat elektronica het erg goed doen op deze dag. Op 11 november vind je dan ook véél straffe promoties op mediamarkt.be. Sla je slag!

Singles Day ICI PARIS XL

Beauty en cosmetica is ook een top categorie met Singles Day. Wees er dus maar zeker van dat ICI PARIS XL met een straffe Singles Day deal zal komen deze zondag.

Heel erg veel shop plezier en laat ons weten waar je korting gescoord hebt!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook