Solden januari 2015 in België

Laatste update op , door Thomas

De wintersolden in januari 2015 komen voor velen al interessant dichtbij. Tijdens de maand december maken de winkels en webshops gebruik van de sperperiode om vele koopjes aan te bieden. Iets waar lustig op ingegaan wordt tijdens de kerst- en nieuwjaarperiode. Maar vanaf 3 januari 2015 is het weer zover: koopjes, kortingen, aanbiedingen tot -80% en meer. Wie zou daar niet van smullen, right?! Wat betreft de online solden, zit je bij ons goed. Wij houden je op de hoogte van alle koopjes, met ons Solden 2015 overzicht. Zo zie je meteen welke webshop hoeveel korting geeft én of er een kortingscode beschikbaar is. Nu even meer over de solden zelf.

Enkele feiten

Kwestie van duidelijkheid te scheppen rond de periode en dergelijke, hieronder enkele feiten over de wintersolden januari 2015 in België:

  • Sperperiode: Vanaf zaterdag 6 december tot het begin van de solden.
  • Start Solden 2015: Zaterdag 3 januari 2015 t/m zaterdag 31 januari 2015.
  • Deze data gelden voor alle plaatsen in België, dus ook in Gent, Brussel en Antwerpen starten de solden op dezelfde datum.
  • Ook online, in de webshops, zal het volop solden zijn.
  • Bij ZEB zijn het nu al solden!

Populaire webshops tijdens de solden

Hieronder een beknopt overzicht van de populairste webshops tijdens de solden:

Klik hier voor een uitgebreid overzicht.

Tips online solden

De soldenperiode staat in België al jaren bekend als een ware stormloop naar de winkels. De laatste jaren zien we echter meer en meer een nieuwe evolutie. Mensen die geen zin hebben in de drukte van de winkelstraten en geen uren willen aanschuiven aan de kassa, nemen online een kijkje. Het dringt namelijk langzaamaan door dat diezelfde winkels, ook online hun koopjes loslaten. Zo kan je altijd in de bijbehorende webshop dezelfde straffe koopjes doen.

Omdat het online shoppen een volledig ander gegeven is, hieronder nog enkele tips:

  1. Check altijd hoeveel de verzendingskosten bedragen, dit kan een enorm verschil betekenen.
  2. Lees de voorwaarden van de korting na, soms moet je meerdere stuks aankopen.
  3. Check vóór je je bestelling afrondt of er geen kortingscode beschikbaar is, waarmee je nog eens extra korting bovenop krijgt.

Wij helpen je graag verder met die laatste tip, door een handig overzicht te maken van alle solden én bijhorende kortingscodes. Ontdek ons solden 2015 overzicht. Zo kan je vaak nog eens extra besparen via Zalando, Spartoo of C&A.

Op de hoogte blijven over de solden? Ontvang een overzicht van alle solden en kortingscodes in je mailbox.

Nog geen solden? In het tussenseizoen zijn er altijd de herfst- of lentepromoties. Ontdek ons Mid Season Sale overzicht voor alle kortingsacties.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook