Top 5 Moederdag cadeautips

Laatste update op , door Thomas

8 mei is het zover, Moederdag! Dé dag bij uitstek om je moeder, oma of vrouw extra in het zonnetje te zetten en te verwennen met liefde, aandacht en een mooi cadeau. Het Nieuwsblad Kortingscodes geeft je graag een aantal fijne cadeautips. Van sieraden tot boeken en van parfum tot bloemen, hier maak je iedere vrouw blij mee!

Moederdag cadeautip #1: Bloemen

Een prachtige bos bloemen hoeft niet veel te kosten, en tovert een glimlach op het gezicht van elke moeder. Verras haar met een bos bloemen van haar favoriete bloemen in haar lievelingskleur en laat de bloemen bezorgen door Euroflorist of lever ze persoonlijk af.

Moederdag cadeautip #2: Boek

Nu de zomer in aantocht is, komen er ook weer meer dan genoeg momenten om heerlijk in de tuin of tijdens een vakantie te genieten van een mooi boek. Je geeft daarmee niet alleen het boek zelf, maar indirect ook een ontspanmomentje cadeau. Bij Cosmox je zeker een boek dat bij je moeder past!

Moederdag cadeautip #3: Parfum

Een lichte bloemenparfum voor overdag, of een zwaardere parfum voor een avondje weg…de meeste vrouwen zijn dol op een lekker luchtje. Let wel op: niet ieder geurtje past bij iedere vrouw. Speel je het liefst op veilig, bestel dan bij ICI PARIS XL of Parfuma een luchtje dat je herkent uit je moeders’ parfum collectie.

Moederdag cadeautip #4: Sieraden

Sieraden zijn er in alle soorten, maten en dus ook prijsklassen. Van subtiele armbandjes tot opvallende kettingen en van alles er tussen in. Extra persoonlijk word je Moederdagcadeau als je een sieraad koopt met een mooie inscriptie of speciale betekenis. Benieuwd wat er mogelijk is? Kijk dan eens bij Lucardi.

Moederdag cadeautip #5: Cadeaubon

Soms valt het niet mee om het juiste cadeau te vinden voor een moeder of vrouw die alles al lijkt te hebben. Gelukkig maak je moeders vaak ook erg blij met een cadeau waarbij je samen tijd kunt doorbrengen. Een cadeaubon voor een etentje, een dagje sauna of een dagje weg is dus een perfect cadeau voor Moederdag. En quality time met de liefste moeder van de wereld is daarmee stiekem ook gelijk een cadeautje voor jezelf…

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook