Truitje Rode Duivels kopen (nieuw & officieel van Adidas)

Laatste update op , door Thomas

Truitje Rode Duivels kopen online? Nu de Rode Duivels nog volop in de race zitten in de strijd om de kwalificatie voor het EK, stijgt de vraag naar Rode Duivels truitjes aanzienlijk. Mensen zijn op zoek naar die nieuwe, officiële Adidas truitjes. In ons geüpdate blogartikel van 2 jaar geleden, vind je een overzicht van webshops waar je terecht kan voor officiële en andere shirts van de Rode Duivels. Wij tonen hier nog eens duidelijk waar je terecht kan voor de officiële Rode Duivels truitjes voor het EK 2016.

Truitje Rode Duivels EK 2016

Update: De Rode Duivels hebben ondertussen de kwalificatie voor het EK 2016 beet. Bovendien heeft Adidas een volledig nieuw ontwerp gemaakt, speciaal voor het Europees Kampioenschap. Vanaf 13 november 2015 is het nieuwe shirt beschikbaar. Dan kan je de officiële Rode Duivels truitjes EK 2016 bestellen via de webshop van Voetbalshop.be.

Ontdek de Rode Duivels EK 2016 Truitjes online

Officieel truitje Rode Duivels kopen

Wie een officieel truitje van de Rode Duivels wil aanschaffen, moet bij de Voetbalshop.be zijn. Zij verdelen de échte Adidas truitjes online. Naast truitjes, vind je er ook sjaals, mutsen, make-up en andere accessoires. Zodat het land weer in vuur en vlam kan staan, bij het EK 2016.

Zoals je hierboven op de banner kan zien, vind je het nieuwe Adidas thuisshirt bij Voetbalshop. Truitjes met naam vind je hier van ‘Witsel’, ‘Kompany’, ‘De Bruyne’, ‘Hazard’, ‘Mertens’, ‘Fellaini’, ‘Nainggolan’, ‘Origi’ en vele anderen.

Halen de Rode Duivels het EK 2016?

Zin om een gokje te wagen? Altijd leuk om te voorspellen of de Rode Duivels het EK 2016 halen of niet. En welke landen zullen hen vervoegen? De bookmakers schatten de kans van onze Belgen alvast hoog in. Wij durven te gokken en zeggen dat de Rode Duivels eerste worden in hun kwalificatie groep én de halve finales halen op het EK. Wat denken jullie? Via Unibet en Ladbrokes kan je zelf een gokje wagen.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook