Vaderdag cadeau’s: tips en voordelen

Laatste update op , door Thomas

Binnen twee weken is het weer vaderdag. Tijd om je papa te laten voelen dat je er bent voor hem, zoals hij er altijd voor jou is geweest en zal zijn. Weet je niet wat te kopen? Geen probleem, wij geven je een zetje!

Een sportieve papa?
Bij United Brands krijg je nog steeds 10% korting op loop- en fietskledij. Dus qua sportkleding zit je daar wel goed. Eerder op zoek naar een leuk accessoire? Via TomTom krijg je 20% korting op Nike sporthorloges. Of doe hem een jaarabonnement Sport/Voetbalmagazine cadeau én krijg er een gratis Android smartphone bij.

Outdoor koopjes
Een origineel cadeau voor in de tuin vind je via Tuinposter: nu tijdelijk 20% korting op alles. Voor meer algemene tuinartikelen vind je bij Tuinexpress alles én er is een kortingscode van €10 beschikbaar t/m 31 mei. Minder origineel, maar wel iets waar hij ongetwijfeld heel blij mee zal zijn is een echte super barbeque: ontdek ze bij 5cc.

Exclusief
Je kan ook gebruik maken van onze exclusieve kortingscodes: Een origineel fotoboek of ander fotoproduct bestellen voor vaderdag? Profiteer van gratis verzending bij Smartphoto of 30% korting bij TicTacPhoto. Of ben je op zoek naar een leuk paar schoenen of een geweldige shirt of hemd voor je vader? Gebruik onze Zalando kortingscode voor 10% op alles!

Neem een kijkje op kortingvandedag.be/vaderdag voor meer originele ideeën.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook