Voordelen van online shoppen met korting

Laatste update op , door Thomas

Het Nieuwsblad Kortingscodes.be bundelt alle mogelijke kortingen, actiecodes, promoties, gratis verzendingen en aanbiedingen in 1 groot platform.

Hoe kan de consument hier optimaal gebruik van maken? Er zijn 3 mogelijke scenario’s:

(1) Je weet dat je een product wil kopen en gaat op zoek

Waarom dan niet met korting?
Stel dat je beste paar schoenen net versleten is en je op zoek bent naar een mooi nieuw paar. Je hebt besloten van online op zoek te gaan. Waar ligt dan de sterkte van kortingvandedag.be? Via kortingvandedag.be/categorieen ontdek je de categorie ‘Schoenen’ en op die manier ontdek je webshops die op dit moment korting geven op hun assortiment. Zo kan je eenvoudig nagaan welke webshop momenteel het meeste moeite doet om je aandacht te trekken en zodoende het meeste voordeel verschaft.

Voordelen?
1392231537_001_06 Je kan maximaal besparen op het product dat je zoekt.
1392231537_001_06 Je ontdekt (mogelijk) nieuwe webshops waar je je droomproduct vindt.

(2) Je weet precies welk product en bij welke webshop je wil kopen

Waarom dan niet met kortingscode?
Stel je weet exact wat je wil. Je hebt een bepaald paar schoenen voor ogen en je weet dat je die bij webshop X wilt aankopen. Het paar schoenen steekt in je winkelwagentje en je wilt gaan afrekenen. Plots zie je daar een veld met ‘kortingscode’ of ‘actiecode’ invullen. Als ik dan toch zeker ben dat ik dit product wil, waarom dan niet proberen het met korting te bestellen? Maar hoe?

Via kortingvandedag.be/winkels vind je eenvoudig en snel Webshop X. Wanneer je de webshop aanklikt krijg je een overzicht van actieve en gemiste kortingen van deze webshop. Zo kom je te weten of er momenteel een kortingscode/actiecode voor deze webshop beschikbaar is. Bovendien ontdek je op deze manier of er andere aanbiedingen zijn.

Voordelen?
1392231537_001_06 Als de webshop korting aanbiedt, waarom dan geen gebruik van maken?
1392231537_001_06 Je ontdekt andere aanbiedingen/kortingen van de webshop.

(3) Je wil een product, maar er is geen haast bij

In deze situatie besef je dat de nood er is voor een bepaald product, maar het is niet echt dringend. Je wil bijvoorbeeld een nieuwe laptop kopen, maar alleen als het een serieuze verbetering is tegenover de huidige. Bovendien zou je qua prijs niet te hoog willen gaan.

Er zijn dan twee opties die je vrijwel tegelijkertijd kunt gebruiken:
A Je checkt regelmatig de categorie ‘Elektronica’ om te zien of er webshops zijn die toevallig korting bieden op laptops of op hun hele assortiment
B Je maakt gebruik van onze Dagaanbiedingen, waarbij er dagelijks nieuwe producten worden aangeboden tegen zéér interessante prijzen. Je filtert hier op ‘Elektronica’ en zo krijg je alle dagaanbiedingen van die soort te zien. Kans is groot dat er regelmatig een laptop zal tussen zitten!

Voordelen?
1392231537_001_06 Je ontdekt je droomproduct tegen een spotprijs, dankzij de dagaanbiedingen
1392231537_001_06 Je kan regelmatig de kortingen en acties ontdekken van een categorie
1392231537_001_06 Je ontdekt (mogelijk) nieuwe webshops waar je je droomproduct vind.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!