Waar krijg je korting met de Xtra kaart van Colruyt?

Laatste update op , door Thomas

Iedereen heeft wel zijn vast tijdstip waarop hij boodschappen gaat doen. En natuurlijk ook een vaste winkel, als deze winkel de Colruyt, Okay, Bio-Planet of Spar is, hebben we goed nieuws voor jou! Heb jij de Xtra kaart al in je portefeuille zitten? En heb jij de Xtra app al op je gsm? Zo niet, is dit 100% aan te raden, aangezien je er enorm veel voordelen uit kan halen!

Colruyt, Okay, Bio-Planet & Spar

Als eerste heb je natuurlijk de Colruyt-winkels, die zichzelf profileren als ‘de goedkoopste winkel’ en daarmee zijn prijzen constant aanpast om de goedkoopste te blijven. De Okay is de buurtsupermarkt, die wederom de laagste prijzen in de buurt aanbieden. Dan heb je ook nog de Bio-Planet, de winkel waar je 100% duurzaam kan shoppen. Als laatste is er de Spar, die geleid wordt door een zelfstandige en dus dag in dag uit de beste en persoonlijkste service biedt.

De Xtra-kaart geeft in al deze winkels jouw kortingen onmiddellijk aan de kassa. Het is dus gedaan met coupons en bonnetjes te verzamelen, want alle voordelen worden gebundeld in de Xtra-app. Daarnaast krijg je Colruyt-folders boordevol tips, recepten en weetjes in je brievenbus, die speciaal voor jou zijn samengesteld.

Collect & Go

Makkelijk online je boodschappen doen, daar staat Collect & Go voor. Je boodschappen worden voor jou gedaan, die je vervolgens kan gaan ophalen in één van de afhaalpunten. Alle voordelen die je in de gewone Colruyt of Bio-Planet winkels krijgt met de Xtra kaart, worden wederom automatisch verrekend. Daarbovenop zijn er nog extra Collect&Go acties, zoals bijvoorbeeld het gratis klaarzetten van de boodschappen.

collect & go boodschappen doen

Dreamland & Dreambaby

DreamLand & Dreambaby focussen zich op de allerkleinsten. Terwijl je in Dreamland speelgoed, games, multimedia, schoolartikelen, enzovoort kan vinden, kan je bij Dreambaby terecht voor persoonlijk advies, een unieke geboortelijst service én een compleet assortiment voor toekomstige ouders en baby’s tot 2 jaar. De perfecte winkels dus voor je kind, zelfs voor de geboorte. En met de Xtra kaart kan je er nog meer van genieten!

Bij Dreamland krijg je de kans om deel te nemen aan exclusieve kortingen en acties, die automatisch verrekend worden aan de kassa. Daarnaast krijg je voorrang bij inschrijvingen voor evenementen, ontvang je uitnodigingen voor speciale events en kan je deelnemen aan exclusieve wedstrijden.

Bij Dreambaby krijg je niet enkel 25% korting op alle zwangerschapskledij, maar ook nog eens gepersonaliseerde voordelen op maat van jou en je baby. Ook profiteer je onmiddellijk van acties en promoties, terwijl je ook een uitnodiging krijgt voor exclusieve events en wedstrijden.

Collishop

In de webshop van ColliShop krijg je een breed assortiment van meer dan 20.000 non-foodartikelen in 11 categorieën aangeboden. Niet enkel kan je je pakketjes gaan ophalen bij Colruyt, Dreamland of Okay, maar je kan het ook thuis laten leveren. Alle promoties worden toegepast bij het gebruik van je Xtra kaart.

Dats 24

7 op de 10 Colruyt Group-winkels heeft een Dats 24 vlak voor de deur, om jou tijd en kilometers te besparen. Hou jij van goedkope prijzen bij een leverancier die zich focust op een groen en duurzaam beleid? Dan is DATS 24 echt iets voor jou. Met de Xtra kaart kan je snel en efficiënt shoppen, aangezien het met een domiciliëring werkt: het geld zal na 2 dagen van je rekening gaan. Zo kan je je gewoon aanmelden via de Xtra app, een pompnummer kiezen, tanken en onmiddellijk terug de baan op gaan! Ook krijg je bij elke tankbeurt een korting van 0,5 eurocent/liter of 0,5 eurocent/kilo CNG, terwijl je op diesel en benzine een korting krijgt van 16 eurocent/liter.

Colruyt Academy Group

Heb je al ooit een workshop gevolgd bij Colruyt? Deze zijn zeker aan te raden! Je kan niet enkel deelnemen aan voedings-workshops, maar zo zijn er bijvoorbeeld ook workshops waar je je eigen parfum kan maken of kindergrime kan leren. Met je Xtra kaart wordt je op de hoogte gebracht van de promoties, acties en evenementen. Je Xtra-login helpt je sneller en makkelijker in te schrijven voor deze evenementen!

De mogelijkheden van de Xtra kaart zijn dus eindeloos! Want wie houdt er nu niet van kortingen op de goedkope prijzen die Colruyt Group zijn klanten al biedt? Of je nu gaat winkelen voor je wekelijkse boodschappen, spulletjes gaat kopen voor je kindje of de tank van je auto gaat vullen, Colruyt Group en de Xtra kaart zijn de beste keuze!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook