Waarop letten bij de aankoop van een nieuwe laptop tijdens de solden?

Laatste update op , door Thomas

De solden zijn het ideale moment om een grote aankoop zoals een laptop te doen. Toch moet je ook tijdens de solden goed opletten en niet zomaar de goedkoopste laptop kiezen.

Koop naar behoeften

Kies voor een laptop die voldoet aan je behoeften. Als je de laptop elke dag mee wilt nemen van en naar de campus of het werk, kies je best voor een lichte laptop met een grote batterij. Als je de laptop wilt gebruiken om te gamen, komen een goede processor en grafische kaart zeker en vast van pas.

Doe vooronderzoek

Vergelijk rustig de verschillende laptops. Zo kom je snel te weten wat nodig is voor je persoonlijk gebruik. Bovendien krijg je hierdoor een goed idee van de prijs van de verschillende soorten laptops. Zo weet je onmiddellijk of die ene laptop een koopje is of niet.

Terugsturen

Controleer steeds de solden voorwaarden van de winkel waar je koopt. Sommige winkels laten niet toe dat je producten die je tijdens de solden gekocht hebt terugbrengt. Bekijk daarom steeds de voorwaarden van de winkel en kies voor de laptop die het beste aansluit bij jouw wensen.

Prijs

De prijs van laptops verschilt zeer sterk afhankelijk van de kwaliteiten, processor, harde schijf en heel wat meer. Algemeen genomen geldt dat hoe duurder de laptop is, hoe krachtiger de laptop is.

Enkele shops met fixe kortingen

Ook online kan je heel wat laptops met korting terug vinden. Bovendien hebben we speciaal voor jou nog wat extra kortingscodes gezocht. Zo hebben we heel wat MediaMarkt kortingscodes gevonden. Ook vind je ook bij Fnac solden op laptops. Deze kortingscodes en heel wat meer andere kortingen vindt je terug op Het Nieuwsblad Kortingscodes.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook