Winter Solden België 2019: de beste koopjes online!

Laatste update op , door Thomas

Promo! Korting! Supersolden!

De winterkoopjes staan voor de deur: het geschikte moment om een nieuwe wind doorheen je kleerkast te laten waaien. Maar er valt meer te rapen dan alleen kortingen op kledij.

Hoe kan je door het bos de kerstbomen blijven zien? Lees hier onze handige solden-gids en je bent er helemaal klaar voor.

WANNEER kan je solden shoppen?

 

De wintersolden van 2019 lopen van 3 januari t.e.m 31 januari.

Wie de ruimste keuze wil én zeker wilt zijn dat zijn/haar kledingmaat nog beschikbaar is, plant dus best al een dagje soldenshoppen tijdens de eerste weken van januari.

 

De sperperiode loopt vanaf 3 december 2018 t.e.m. 2 januari 2019. De handelaars mogen dan nog geen reclame maken voor promoties, maar er worden op veel plaatsen toch al heel wat fikse kortingen gegeven. Voor de officiële soldenperiode alvast even binnenspringen bij je favoriete winkel, levert je dus misschien ook al leuke koopjes op!

Wist u trouwens dat u nog meer kunt besparen op uw aankopen als u uw kredietkaart gebruikt? Zo kunt u bijvoorbeeld punten of miles sparen voor leuke extra kortingen of cadeautjes. Of zelfs geld terugkrijgen op uw aankopen als u een cashback kaart gebruikt. Daarbij hebben sommige kredietkaarten ook nog een shoppingverzekering, wat betekent dat u verzekerd bent op uw aankopen die u met uw kredietkaart doet.

WAT kan je kopen tijdens de wintersolden?

Tijdens de aankomende solden willen de winkels hun hele winter-collectie de deur uit. Ben je dus op zoek naar duurdere items zoals een warme jas of kledij voor wintersport? Dan loont het zeker de moeite om je aankoop uit te stellen tot tijdens de solden. We hebben ook nog niet erg veel koude dagen achter de rug, je zal dus nog veel diversiteit en verschillende maten kunnen vinden tijdens de solden.

 

Uiteraard bieden ook de andere winkels interessante soldenprijzen aan. Tijdens de koopjesperiode kan je in alle winkelstraten genieten van kortingen op multimedia, elektronica, cosmetica en verzorgingsproducten, boeken en zo veel meer.

 

 

WAAR vind je die koopjes?

 

Solden zijn overal, van de winkelstraat tot online vanuit je zetel.

 

Voor kledij kan je terecht bij je favoriete winkels: H&M, JBC, Torfs, Hunkemöller of Zalando. Zowel in de winkel als in de webshops geniet je van kortingen vanaf 25%.

Pro-tip: op Zalando Lounge vind je het hele jaar door, dus ook tijdens de solden, kortingen tot maar liefst 90%.

 

Wie op zoek is naar de beste promo’s voor elektronica vindt zeker iets bij Krëfel, Mediamarkt of Van Den Borre. Ook Coolblue haalt steeds alles uit de kast tijdens de solden.

 

Voor multimedia en boeken ga je best eens langs bij Fnac, Game Mania of Standaard Boekhandel. De solden zijn het ideale moment om je bibliotheek uit te breiden.

 

Check ook zeker de aanbiedingen van ICI PARIS XL, Di en Rituals voor mooie kortingen op cosmetica en verzorgingsproducten. New year, new me, toch?

 

Vergeet ook niet dat solden véél meer is dan koopjes jagen alleen. Tijdens de solden worden de winkelstraten in Brugge, Hasselt, Antwerpen, Leuven en Gent ondergedompeld in een gezellig wintersfeertje. Maak van het soldenshoppen een plezierig dagje uit met familie of vrienden, bezoek een leuke stad en geniet achteraf nog van een heerlijk etentje om het nieuwe jaar goed in te zetten.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook