Zoektocht naar grote maten damesmode is voorbij!

Laatste update op , door Thomas

In een land waar ‘slank’ de norm lijkt te zijn en je met afvallen, diëten en light producten om de oren wordt gegooid, kun je als vollere vrouw soms moeilijk goede kleding vinden. Het kan verleidelijk zijn om je kleding dan maar een maatje kleiner te kopen, maar echt een goed idee is dat niet. Te kleine kleding zit vaak alles behalve comfortabel. Bovendien accentueert het meestal plaatsen die je misschien liever wat beter verbergt en benadrukt daarmee het feit dat je geen maatje 36 hebt. En dat is jammer! Want iedere vrouw is prachtig en met de juiste kleding (in de juiste maat) straal je dat ook uit! Op zoek naar je eigen schoonheid dus, én naar goed passende grote maten damesmode.

Webshops voor dames met een maatje meer

Onder het motto “kleren maken de man” gingen wij op zoek naar online shops waar je perfect terecht kan voor grote maten damesmode. Ben je een dame met een maatje meer? Let dan goed op. Bij deze shops vind je gegarandeerd een mooie outfit:

La Redoute

In de ‘Grote Maten’ collectie van La Redoute vind je kleding in maten 42-58. Jurken, truien, rokken, vesten, broeken, jassen, badmode en meer in de goede maat én het juiste model voor jouw figuur.

Zalando

Ook Zalando heeft een speciale ‘Plus Size’ collectie met grote maten damesmode. Hier kun je terecht voor kleding vanaf maat 44. Van sexy tops tot praktische jeans en alles daar tussen in. Op en top vrouwelijk. Een aanrader!

Kiabi

Bij Kiabi weten ze wel raad met mooie grote maten damesmode. Regelmatig wordt de collectie aangevuld met mooie bestsellers in de maten 46-60. Stijlvolle kleding voor kleine prijzen. En heel veel keus!

Mooie lingerie voor iedere vrouw

Ook op zoek naar grote maten lingerie, maar ben je bij bovenstaande shops daar nog niet voor geslaagd? Kijk dan eens bij Hunkemöller. De grote maten bh’s hebben een perfecte pasvorm en zijn bijzonder aantrekkelijk om te zien.

Grote maten damesmode online bestellen

Online kleding bestellen lijkt soms een heel gedoe. Maar het heeft veel voordelen! Zo kun je thuis alles rustig en uitgebreid passen. Bij twijfel pas je het een paar dagen later gewoon opnieuw. En is het toch niet goed, dan stuur je het gemakkelijk terug naar de webshop. Je kunt de kleding thuis matchen met outfits die al in je kast hangen en je man of een goede vriendin kan even komen kijken en helpen kiezen. Handig!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook