Zomermode: Fashionable de zomer in

Laatste update op , door Thomas

Hoewel het weer nog wat wisselvallig is, kunnen we er niet meer om heen: de zomer is begonnen! Vakanties zijn geboekt, tuinmeubels neergezet en de barbecue is ontstoken. Maar hoe zit het met de zomermode in je kledingkast? Ben jij er klaar voor om fashionable de zomer van 2016 te beginnen? Wij geven je een aantal handige tips.

Show some skin

Met stijgende temperaturen mag de kleding best een beetje bloter. Rokjes tot boven de knie, korte broeken, t-shirts met korte mouwen en strapless jurkjes. Natuurlijk moet je rekening houden met de dresscode op je werk of bij andere gelegenheden, maar lange mouwen en warme kleding zijn in je vrije tijd toch vooral bedoeld voor ’s avonds laat of tijdens een hevige regenbui. Op zoek naar echt trendy mode? Met een off shoulder top zit je deze zomer helemaal goed!

Zomermode: kleur, kleur, kleur!

Zwart en wit kunnen altijd, zeker als je je daar prettig in voelt. Maar de zomer is bij uitstek hét seizoen om kleurrijk voor de dag te komen. De meest trendy en zomerse kleur is deze zomer oranje. Jassen, broeken, shirts of rokjes: met oranje kom je gegarandeerd fashionable voor de dag. Liever iets minder opvallend? Met blauw en roze zit je ook goed.

Vrolijke prints

Zowel voor mannen als voor vrouwen geldt dat vrolijke prints dé trend zijn in de zomermode van 2016. Met druk bedrukte kleding val je extra op en dat mag. Laat zien wie je bent en waar je voor staat en kies voor vrolijke prints op t-shirts, jurken of broeken. Combineer dit met een wat rustiger ogend kledingstuk en je bent klaar om de deur uit te lopen.

Maak ruimte voor zomermode!

Met bovenstaande trends en de belofte van mooi zomers weer in je achterhoofd is het tijd om je kast uit te mesten. Winterkleding er uit, zomerkleding er in! Vul je bestaande garderobe aan met een trendy zomermode van bijvoorbeeld Zalando, La Redoute of ZEB en profiteer waar mogelijk van fijne kortingsacties en de zomersolden. Wat wordt deze zomer jouw favoriete outfit?

 

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook