Zomersolden 2018 België: wanneer en waar shoppen?

Laatste update op , door Thomas

De allerheerlijke zomersolden in België gaan dit jaar van start op zaterdag 30 juni 2018. Vanaf dan vind je ongelofelijke koopjes offline én online. Aangezien de start van de Solden, samenvalt met de éérste zaterdag van de zomervakantie, wordt het ongetwijfeld weer koppen lopen in de winkelstraten. Vergeet dus zeker niet online te shoppen tijdens de Solden . De soldenperiode eindigt dan weer op dinsdag 31 juli 2018. Wij houden je alleszins op de hoogte, moesten er al koopjes te vinden zijn op voorhand. Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat je regelmatig kortingscodes kan vinden voor EXTRA afprijzing BOVENOP de Solden!

Wanneer zijn het zomersolden 2018 in België?

Start: zaterdag 30 juni 2018
Einde: dinsdag 31 juli 2018

zomer solden 2018 belgië

Hoeveel korting kan je krijgen?

Zoals eerder gezegd ontvang je bij vele winkels én webshops kortingen tijdens de Solden periode. Deze kunnen oplopen tot wel -90%! We overlopen hier kort enkele populaire shops, waar je terecht kan voor solden koopjes.

Elektronica

Op zoek naar een nieuwe iPhone? Of een gloednieuwe HD TV? Tijdens de Solden zijn er vele Elektronica webshops die flinke kortingen geven. Zo vind je ongetwijfeld je ding bij Coolblue, MediaMarkt en Krëfel.

Mode & Fashion

Op vlak van mode zijn er énorm veel webshops die aan Solden koopjes doen online. Gaande van Newchic en JBC tot About You, Lesara en Torfs. Als we een kleine tip mogen geven: bij Zalando Lounge vind je het hele jaar door tot 75% korting op vele topmerken.

Verzorging

Op vlak van verzorging is ICI PARIS XL nog steeds koning. Daarnaast vind je ook bij HBB24 en Farmaline leuke deals.

Lingerie

Ook de webshops met de focus op lingerie doen hun uiterste best om heel leuke koopjes voor te schotelen tijdens de soldenperiode. Zo mag je zeker bij Etam en Hunkemöller fantastische deals verwachten op bh’s, slipjes en zoveel meer.

De Solden offline

Uiteraard zijn de Solden ook in de winkelstraten nog heel erg populair. Dus waarom niet lekker gaan Solden shoppen in één van onze prachtige Belgische steden? Van Brugge tot Hasselt, over Gent, Antwerpen, Luik of Leuven: overal zijn er Solden koopjes te vinden. Als we nog één top tip mogen geven: check de aanbiedingen van Travelbird. Je vindt er vaak leuke citytrips, waar je dan lekker kan gaan shoppen.

Veel shop plezier!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook