Zomersolden 2019 België: wanneer en waar shoppen?

Laatste update op , door Thomas

In juli kan je weer volop genieten van héérlijke zomersolden. Of je nu koopjes gaat scoren in de winkelstraten of surft naar de beste deals online: wij helpen je op weg. Want iedereen scoort toch graag mooie kleding?! Zéker in de zomer, wanneer iedereen zijn of haar inspanningen van de voorbije maanden wil vertonen aan de rest van de wereld. Ready? Set. Go!

Wanneer zijn het zomersolden 2019 in België?

Start: Maandag 1 juli 2019
Einde: Woensdag 31 juli 2019

Qua data doen we niet moeilijk in 2019: de Solden gaan van start op 1 juli en eindigen mooi op 31 juli. Geen speciaal gedoe met openen in juni of afsluiten op een zondag. Gewoon netjes de héle maand juli fantastische koopjes, met kortingen tot wel -90%.

zomer solden 2019 belgie

Waar vind ik solden kortingen?

Eerst en vooral: check onze Solden pagina. Daar bundelen we de allerbeste deals, aanbiedingen en koopjes van de Zomersolden 2019 in één handig overzicht. Vaak vind je vóór de start van de solden al enkele mooie koopjes. Enkele tips als je al vroeger korting wil scoren: ZEB, Zalando Lounge en Maison Lab.

Mode & Fashion

Wie denkt aan Solden, denkt aan kledij en schoenen. Dat is nu eenmaal zo. In de webshops van Nike, JBC en About You vind je alvast lekker deals, met kortingen die oplopen tot -90%. Ook bij Brantano en Torfs scoor je flinke deals tijdens de koopjesperiode.

Verzorging

Op vlak van verzorging is ICI PARIS XL nog steeds koning. Daarnaast vind je ook bij Yves Rocher en Farmaline leuke deals.

Elektronica

Ook qua elektronica zijn er héél wat mooie koopjes te vinden tijdens de solden. We denken dan zo meteen aan MediaMarkt, waar ze jaarlijks fantastische deals aanbieden op o.a. Apple, robotstofzuigers en wasmachines.

De ultieme tip voor ‘Solden’ het hele jaar door? Check VakantieVeilingen en bied mee op fantastische zaken als uitstapjes, kledij, elektronica, gadgets en zoveel meer.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook