Marley Spoon kortingscode

Actuele Marley Spoon kortingen en aanbiedingen in België maart 2023

www.marleyspoon.be     3 actuele promoties

Aanbiedingen gelijkaardig aan Marley Spoon kortingscodes
Swipe naar rechts om meer deals te ontdekken.

Geen kortingscode? Ontdek hoe je het hele jaar door kan besparen bij Marley Spoon

Het hele jaar door kan je aardig besparen bij Marley Spoon. Wij overlopen maand per maand hoe je korting kan scoren.

Januari ❄️

De meeste mensen starten het nieuwe jaar met tal van goede voornemens, te beginnen met het kwijtspelen van de onvermijdelijke eindejaarskilo’s. Het is echter niet simpel om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Marley Spoon helpt je hierbij door te voorzien in evenwichtige maaltijdboxen tegen fatsoenlijke prijzen.

Februari

Wie februari zegt, zegt Valentijn en dus ook een gezellig en romantisch dinertje met je geliefde. Je hoeft hiervoor helemaal niet te reserveren bij een peperduur restaurant, gewoon een beroep doen de menukaart van Marley Spoon volstaat. Alle ingrediënten voor het bereiden van een topmaaltijd worden gratis aan je deur afgezet en in een handomdraai heb je een super lekkere maaltijd klaargemaakt waar je met twee van kan smullen.

Maart

De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat er bij Marley Spoon weer nieuwe recepten opduiken, volledig bestaande uit smakelijke seizoensproducten. Bestel ze extra voordelig met de kortingscodes die je hier aantreft.

April 👗

Ben je vaak op de baan voor je werk? Geen probleem, want met de Marley Spoon app kan je vanop je smartphone je bestelling plaatsen of aanpassen. De app is gratis te downloaden en laat je toe om onderweg naar huis nog vlug eens te kijken wat er die avond ook weeral op het menu staat. De kortingscodes die je hier hebt bemachtigd kan je ook op die app ingeven.

Mei

De tweede zondag van mei staat in het teken van alle mama’s: op Moederdag is het tijd om hen eens goed te verwennen. Om hen eens een dagje vrij te stellen van hun dagdagelijkse huishoudelijke taken kan je opteren voor een maaltijdbox. Zo hoeft jouw mama die dag geen boodschappen te doen of kostbare tijd te verliezen achter haar kookpotten, en spaar je ook nog eens geld uit om haar misschien te verrassen met een lekkere fles wijn.

Juni

Op 5 juni vieren we Wereldmilieudag. Bij Marley Spoon is het dit eigenlijk elke dag al een beetje, want hun beleid wordt gekenmerkt door duurzaamheid en aandacht voor het milieu. De maaltijdbox waarin je jouw bestelling ontvangt bestaat dan ook voor 60% uit gerecycleerd materiaal, dat je op jouw beurt opnieuw kan recycleren door ze bij het oud papier te zetten. Ook bij de keuze van hun leveranciers en ingrediënten opteren ze steeds voor de milieuvriendelijkste oplossing.

Juli ☀️

Juli is de vakantiemaand bij uitstek. Veel mensen zoeken andere oorden op en genieten daar van de lokale keuken. Op zo een moment is het vanzelfsprekend niet nodig dat er een maaltijdbox voor je deur verschijnt. Gelukkig houdt Marley Spoon hier rekening mee en kan je als klant beschikken over de nodige flexibiliteit: je kan gemakkelijk en kosteloos je inschrijving tijdelijk stopzetten of een bestelling overslaan.

Augustus 🍦

In deze zomermaand kunnen de temperaturen hoog oplopen en dat is natuurlijk het ideale weer voor een barbecue met vrienden. Marley Spoon heeft BBQ-specials in de aanbieding die zorgen voor onvergetelijke en smaakvolle zomer. Hun BBQ-boxen zijn gevuld met inspirerende en verrassende gerechten waarmee je vast en zeker indruk kan maken op je gezelschap. Deze kruidige box is ook eenmalig zonder enige vorm van lidmaatschap verkrijgbaar en kost niet meer dan € 59,90.

September 📚

De herfst is aangebroken en de dagen worden weer wat korter. Het is niet leuk om dan urenlang achter het fornuis te moeten staan. Door middel van de stap-voor-stap instructies en handige tips van Marley Spoon wordt koken echter kinderspel en bereid je een betaalbare en degelijke maaltijd in slechts een halfuur tijd.

Oktober

Wist je dat op 1 oktober wereldwijd de World Vegetarian Day gevierd wordt? Met tal van vegetarische gerechten om uit te kiezen kan je als vegetariër alvast zeker je hart ophalen bij Marley Spoon, en dit tegen dezelfde aantrekkelijke prijzen waar vleeseters van kunnen profiteren.

November 🖤

Wie dit jaar niet op reis is geweest kan met de maaltijdboxen van Marley Spoon het buitenland voor een stuk naar zijn bord brengen. Op de menukaart vind je naast traditionele Belgische kost immers ook vele gerechten die een tikkeltje exotisch zijn, of wat dacht je van Vietnamese gehaktballetjes, Mexicaanse bloemkoolsteaks of Griekse pastagratin met kip?

December 🎁

Tijdens de feestdagen heb je de uitgelezen kans om je kwaliteiten als chef-kok in de verf te zetten. Dankzij Marley Spoon heb je de mogelijkheid om zonder veel stress om tijdig boodschappen te doen en het juiste recept te vinden binnen de kortste keren toch gasten verrast met een ware feestmaaltijd. Gedurende de eindejaarsperiode zijn er bovendien vaak extra veel kortingen te scoren dus houd dan zeker deze pagina goed in het oog.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er 3 promoties gevonden bij Marley Spoon. Je kan vandaag tot 50% korting scoren. De laatste update was op 28 maart 2023.
Het hele jaar door zijn er promoties op www.marleyspoon.be. Ontdek bij ons hoe je in maart tot wel -50% korting kan scoren.
Er werden tot hiertoe 4 Marley Spoon kortingscodes toegevoegd. Pak tot -50% korting.