Aanmelden

Proximus promoties & aanbiedingen

Actuele Proximus kortingen en aanbiedingen in België november 2020

www.proximus.be     8 actuele promoties

1 inschrijving per klant. Toegang tot Disney+ onder voorbehoud van activering van een account bij Disney+ door de klant. Het aanbod kan niet worden gebruikt op een bestaand Disney+ account. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Op het einde van de periode van 12 maanden zal de toegang tot Disney+ door Disney aan de klant worden gefactureerd tegen de geldende marktprijs (momenteel € 6,99/ maand).
Tegoedbon van minimum € 5 voor elke GSM of smartphone die teruggebracht wordt naar een Proximus Shop. De inruilwaarde is vermeld op deze pagina en onderworpen aan voorwaarden. Bon geldig gedurende 6 maanden in alle Proximus Shops, op het gamma smartphones en accessoires als ook op prepaid herladen. Niet terugbetaalbaar in cash. Deze bon kan niet gebruikt worden voor aankopen voor professionele doeleinden met aftrek van BTW. Maximum 5 bonnen per klant.
Promo geldig op vertoon/verzending van een geldige studentenkaart voor het academiejaar 2020-2021. Aanbod geldig zolang de voorwaarden vervuld zijn en de internetaansluiting op naam van de student staat. De totale waarde van de promotie bedraagt € 90 (€ 7,50/maand gedurende 1 jaar) voor Internet Start en € 179,88 (€ 14,99/maand gedurende 1 jaar) voor Internet Maxi. Aanbod van 12 maanden, jaarlijks hernieuwbaar, gedurende 3 jaar, aan dezelfde voorwaarden (student wordt jaarlijks gecontacteerd). Gratis installatie (€ 59) enkel voor Internet Maxi. Niet verenigbaar met andere promoties. Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.
Promotie geldig voor elke nieuwe Epic stories of Epic beats abonnee, behalve bij overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen. De tariefplannen gelden in België en voor verplaatsingen binnen de Europese Unie, IJsland, Noorwegen en Liechtenstein (roaming), met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. 25 GB aan maximale snelheid in 3G/4G voor je Epic apps in België en in de EU. Eens je 25 GB opgebruikt, surf je onbeperkt verder aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en in de EU. De algemene voorwaarden van de apps blijven/zijn van toepassing. Er kunnen limieten bestaan voor bepaalde apps. Proximus houdt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen met een opzegtermijn van 2 maanden.
Mis geen enkele Proximus korting meer. Schrijf je nu in!
Aanbiedingen gelijkaardig aan Proximus kortingscodes
Swipe naar rechts om meer deals te ontdekken.

Hoe Proximus kortingscode verzilveren?

  1. Klaar met je bestelling bij Proximus? Begeef je naar het winkelwagen icoontje.
  2. Het aankoopproces bestaat uit 5 stappen. Bij stap 5 kan je de kortingscode invullen.
  3. Vervolledig dus eerst achtereenvolgens stap 1 t.e.m. stap 4.
  4. Bij stap 5 kan je in het invulveld je kortingscode invullen.
  5. Klik vervolgens op 'bevestig' en de korting wordt automatisch verrekend.
Proximus kortingscode verzilveren
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!