Vanden Borre korting: altijd de laagste prijzen

Actuele Vanden Borre promoties en kortingen in België maart 2023

www.vandenborre.be     2 actuele promoties

Aanbiedingen gelijkaardig aan Vanden Borre kortingscodes
Swipe naar rechts om meer deals te ontdekken.

Hoe kan ik mijn Vanden Borre kortingscode verzilveren?

 1. Klaar met je bestelling bij Vanden Borre? Klik rechtsboven op het winkelwagen icoontje.
 2. Het aankoopproces bestaat uit 3 stappen, bij stap 3 kan je de kortingscode invoeren.
 3. Doorloop dus eerst stap 1 en 2 door je gegevens in te voeren.
 4. Bij stap 3 kies je voor 'aankoopbon'. Vervolgens verschijnen er 2 invulvelden.
 5. Vul je aankoopbonnummer en veiligheidscode in en klik op 'toevoegen'.
Vanden Borre kortingscode verzilveren

Shopping weetjes over Vanden Borre

 • Een Vanden Borre cadeaukaart is de ideale manier om vrienden of familieleden in de bloemetjes te zetten. Je kan de cadeaukaart zowel op papier als digitaal verkrijgen en ze is geldig in alle Vanden Borre winkels, inclusief de online webshop. De cadeaukaart is personaliseerbaar en is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum van de kaart. Je kan de ontvanger een bedrag tussen de 10 en de 500 euro cadeau doen, dat hij in één of meerdere keren kan spenderen aan een van de honderdduizenden producten uit de Vanden Borre catalogus. Als je nog op zoek bent naar een lastminute cadeau hoef je dus niet verder te zoeken.
 • Ook bij Vanden Borre staat Black Friday gelijk aan verbluffende kortingsacties. Wees er dus snel bij en verzilver de promocodes die je hier vindt voor een leuke korting op een product van Vanden Borre!
 • Voor al je vragen, opmerkingen of klachten over de producten of service van Vanden Borre kan je in de week terecht bij hun klantendienst en dit via telefoon, mail of chat. Je vindt het antwoord op je vraag misschien ook terug in het online overzicht van veelgestelde vragen.
 • Door je te abonneren op de nieuwsbrief van Vanden Borre ontvang je automatisch de meest actuele promoties en kortingscodes rechtstreeks in je mailbox.
 • Ook via sociale media kan je de laatste kortingsacties bij Vanden Borre opvolgen.
 • Wanneer een gekocht toestel een defect vertoont kan je online een herstelling aanvragen bij Vanden Borre. Om dit te kunnen doen moet je je wel eerst aanmelden met je My Vanden Borre account. Met dit account kan je ook de status van je herstellingen bekijken en je latere bestellingen opvolgen.
 • Dankzij de abonnementservice Vanden Borre Life (12,99 euro/maand) ben je zeker van een snelle én kosteloze reparatie van al jouw grote elektrotoestellen zoals een frigo of wasmachine wanneer deze het laten afweten, en dit tot 7 jaar na aankoop. Deze garantie geldt voor alle grote elektrotoestellen, ook degene die je bij andere ondernemingen aankoopt. Is je Vanden Borre toestel niet meer te herstellen, dan krijg je het aankoopbedrag terugbetaald. Zo kan je altijd op je beide oren slapen, want je vermijdt dure reparaties en bent altijd snel geholpen.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er 2 promoties gevonden bij Vanden Borre. Je kan vandaag tot 50% korting scoren. De laatste update was op 25 maart 2023.
Het hele jaar door zijn er promoties op www.vandenborre.be. Ontdek bij ons hoe je in maart tot wel -50% korting kan scoren.
Er werden tot hiertoe 2 Vanden Borre kortingscodes toegevoegd. Pak tot -50% korting.