Zalando kortingscode België

Gebruik een kortingscode voor Zalando en scoor meteen tot -50% korting

www.zalando.be     3 actuele promoties

Shopping weetjes over Zalando

  • Schrijf je in op de nieuwsbrief van Zalando om geen enkele aanbieding of deal te missen. Na je inschrijving ontvang je bovendien ook een Zalando kortingscode van 10% op je volgende bestelling!
  • Op Zalando kan je terecht voor kleding, accessoires, schoenen en beautyproducten voor dames, heren en kinderen en kan je kiezen uit meer dan 2.500 topmerken!
  • Doorheen het jaar kan je onder de knop ‘OUTLET’ kortingen tot wel 80% scoren op het assortiment van Zalando!
  • Download de gratis Zalando app om altijd en overal te kunnen shoppen! Je vindt in de app hetzelfde aanbod terug aan kleding, schoenen, accessoires en voordelen als op de website.
  • Op Zalando.be kan je veilig betalen met Maestro, MasterCard of VISA. Daarnaast kan je ook kiezen om via PayPal of zelfs achteraf te betalen, zo moet je enkel de artikels die je gaat houden in rekening brengen.
  • Verzenden is altijd gratis, of je nu kleren of schoenen koopt. Er is geen minimumbedrag vereist!
  • Na ontvangst van je bestelling krijgt je 100 dagen de tijd om de artikels terug te sturen.
  • Bij vragen, opmerkingen, klachten over een product of bij het niet functioneren van een kortingscode kan je van maandag tot zondag terecht bij de klantenservice van Zalando via mail, de chatfunctie of door gratis te bellen.

Geen kortingscode? Ontdek hoe je het hele jaar door kan besparen bij Zalando

Doorheen het jaar kan je onder de knop ‘OUTLET’ kortingen tot wel 80% scoren op de kleding, accessoires en schoenen van Zalando! Hier staan verschillende artikels uitgelicht waarbij je fikse kortingen krijgt.

Tijdens het jaar biedt Zalando ook een aantal vaste kortingen en aanbiedingen aan. Tijdens de winter kan je bij Zalando genieten van wintersolden op de wintercollectie. Hierbij kunnen de kortingen oplopen tot wel 70%! Indien je plannen hebt om aan je ‘summerbody’ te werken of te gaan lopen bij het aangename weer kan je bij Zalando terecht voor een nieuwe outfit uit de zomercollectie waarbij je ook kan genieten van de zomersolden, die ook tot 70% kunnen oplopen.

Ontdek zeker ook de herfstcollectie van Zalando tijdens de maand november. Tijdens deze maand vinden zowel Black Friday als Cyber Monday plaats, waarbij Zalando vaak met bijzondere acties komt.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er 3 promoties gevonden bij Zalando. Je kan vandaag tot 75% korting scoren. De laatste update was op 13 juli 2024.
Het hele jaar door zijn er promoties op www.zalando.be. Ontdek bij ons hoe je in juli tot wel -75% korting kan scoren.
Er werden tot hiertoe 22 Zalando kortingscodes toegevoegd. Pak tot -75% korting.