Kerstkaartjes online bestellen

Laatste update op , door Thomas

Ja ja, die tijd van het jaar komt er weer aan. Kerstmis is voor iedereen het moment om gezellig met de familie rond de tafel te gaan zitten, lekker te eten en ervaringen te delen. Kerstmis heeft een aantal specifieke eigenschappen: kerstboom, lichtjes, sneeuw, kerstman, maar ook: kerstkaartjes. Voor sommigen zal dit iets ‘van vroeger’ lijken, maar ze worden nog heel erg veel verzonden naar familie en vrienden. Waar en hoe kan je kerstkaartjes online bestellen? Wij gingen op onderzoek uit!

Webshops

Er bestaan meerdere webshops waar je kerstkaarten online kan bestellen. Wij gingen voor die webshops, waar je binnen twee klikken aan een specifieke pagina met kerstkaartjes kwam. Deze 5 webshops zijn de gelukkigen:

Waar kan ik het goedkoopst bestellen?

Net zoals bij de huwelijksuitnodigingen geven we een tabel met alle prijzen, type, extra kosten en volume kortingen die er bij komen kijken. Op die manier kan u kiezen waar u het goedkoopst of het liefst uw kerstkaarten bestelt.

Aanbieder Type* Prijs** Extra kosten Volume korting
Smartphoto Kerstkaarten €0,99 Verzending vanaf €2,95 Neen
Vistaprint Kerstcadeautjes €0,599 €1,49 full color en €6 verzendkosten Neen
Printdeal Kerstkaarten €0,88 Geen Ja
Webprint Kerstkaarten €0,595 €0,99 verwerken en €1,95 verzending Neen
Drukland Kerstkaarten €0,56 €6,75 verzending Ja


* Naam van de specifieke afdeling voor kerstkaarten of meer algemene sectie voor wenskaarten
** Minimumprijs per stuk, voor het meest basic/standaard type kerstkaartje

Ook hier raden we jullie aan om, vóór je bestelt, even de winkel pagina van deze webshop te checken. Zeker rond de kerstperiode, zijn er voortdurend acties en kortingscodes om goedkoper kerstkaartjes te bestellen online. Via onze categorie ‘Fotografie en print‘ vind je ook heel erg snel de laatste acties en kortingen.

Happy X-mas!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook