Korting op schoenen online: waar kan ik mijn voordeel doen?

Laatste update op , door Thomas

Tijd om eens uit te zoeken waar men flinke besparingen kan doen op vlak van schoenen. Dan hebben we het wel degelijk over het aankopen van schoenen online. Iets wat de laatste jaren alleen maar populairder geworden is. Wellicht vooral door de hype rond Zalando. Wij verrichtten een klein onderzoek en delen dit graag met jullie.

Onderzoek

Na analyse van gegevens van het aantal Facebook likes, Twitter volgers, zoekopdrachten in Google en het Google trends rapport, zijn dit volgens ons de meest populaire webshops in België, met een ruim schoenen aanbod:

1. Zalando
2. La Redoute
3. 3 Suisses


Zalando is de onherroepelijke nummer 1. Ze zijn groot geworden door hun ruim schoenen aanbod en sinds 2 jaar steken ze er echt bovenuit. Getuige daarvan bovenstaande grafiek (bron: Google Trends). Zalando is halverwege 2012 alle concurrentie voorbijgestoken en volgens de huidige evolutie lijken ze alleen maar verder te gaan op dat elan (The sky is the limit?). La Redoute en 3 Suisses zijn aan elkaar gewaagd, maar haalden het toch ruim tegenover C&A, Brantano en Torfs, die de top 6 vervolledigen.

En waar vind ik de goedkoopste schoenen?

Wij vergeleken voor u de prijzen van de populairste dames- en herenschoenen en kwamen eigenlijk tot de conclusie dat deze qua prijs ongeveer hetzelfde zijn voor Zalando, La Redoute en 3 Suisses.

Waar zit dan toch het verschil? Bij Zalando heb je altijd gratis verzending van je bestelling (1). Daar waar je bij La Redoute €4,99 betaalt en voor een bestelling bij 3 Suisses betaal je zelfs €5,99 aan verzendingskosten.

Het tweede goede nieuws, is dat je dankzij Korting van de dag, altijd 10% korting bij Zalando (2) krijgt. Gewoon even onze exclusieve kortingscode kopiëren en plakken tijdens het afronden van je bestelling en je bespaart 10%!

Toch liever bestellen bij La Redoute of 3 Suisses? Niet getreurd want deze twee webshops organiseren ook regelmatig acties en geven elke maand wel een nieuwe kortingscode ter beschikking. Hou daarom zeker de winkel pagina’s van La Redoute en 3 Suisses in de gaten.

Tip: Spartoo

Tenslotte zouden wij toch ook Spartoo willen meegeven als tip. Deze van oorsprong Franse webshop, is één van de populairste webshops op deze website en heeft ook steeds vele kortingscodes ter beschikking. Waarbij je zelfs tot 20% korting kan krijgen!

Veel shopping plezier!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook