Valentijn cadeautips 2015

Laatste update op , door Thomas

Ja hoor! Het is weer die tijd van het jaar. Valentijn komt eraan en dat wil zeggen: romantiek en cadeau’tjes. Sommigen wensen liever niet deel te nemen aan deze ‘commerciële hype‘, anderen zijn maar al te blij dat het tijd is voor romantiek ( en sommigen doen mee onder dwang 😉 ). Alleszins: het voelt goed om een geschenk te ontvangen van je geliefde. Dat kan niemand ontkennen. Je kan iets super origineel proberen te bedenken, of vast houden aan de basics. Wij geven een kort overzicht van de mogelijkheden én tijdelijke acties online. Zo hoeft je portemonnee er niet onder te lijden!

Algemene Valentijn cadeautips

We kunnen hier een ellenlange uitleg starten over waarom deze cadeau’s succes hebben OF we kunnen fantastische geschenk tips oplijsten. Wij verkozen het laatste:

  • Valentijngifts.be: een originele webshop vol gadgets en leuke verrassingen voor je geliefde.
  • Dagjeuitcadeau.be: geschikt voor elke gelegenheid, maar niets zegt meer ‘ik hou van jou’, als een romantisch uitstapje vol verrassingen.
  • Bongo bon: een klassieker, maar desondanks énorm populair en altijd raak. Top!
  • Euroflorist: een mooi bos bloemen wordt altijd geapprecieerd door de dames. Bestel ze eenvoudig én snel online.

Speciale acties voor Valentijn

Uiteraard zouden we kortingvandedag.be niet zijn, als we geen korting zouden voorzien voor jullie! Veel webshops houden speciale acties voor Valentijn en zo kan jij je voordeel doen.

  • Ici Paris XL: Parfums, nog zo’n klassieker waarmee je altijd raak schiet. Nu tot 25% korting op parfums bij Ici Paris XL!
  • Weekendjeweg.be: Ontdek de Valentijnsarrangementen bij Weekendje Weg!
  • Avantisport: Ook voor hem is het Valentijn! Koop hem een nieuwe sportoutfit of een voetbaltruitje en hij is tevreden. Nu 10% korting voor Valentijn!
  • Pabo: Ga voor een ‘gewaagd’ geschenk en doe hem/haar lingerie of speeltjes cadeau. Gebruik onze exclusieve kortingscode voor 20% korting!
  • Zalando: Een kleedje of ander fashion item dat zij of hij graag zou willen hebben? Je vindt het ongetwijfeld bij Zalando. Via ons steeds 10% korting op je bestelling!

Veel plezier!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook